Reviews

Honor 7A oficial: pret, specificatii tehnice, pareri, disponibilitate

Home  »  Reviews

catmobile

acum 6 ani

Ocupata cu lansarea unor modele de top, Huawei nu neglijeaza sub brandul sau Honor. Va reamintim ca in ultima vreme compania a lansat telefoane importante pe piata despre care puteti citi detalii complete pe blogul nostru:

Brandul Honor, care apartine de Huawei a anuntat oficial cel mai nou smartphone de buget din portofoliul sau. Modelul Honor 7A are cateva specificatii atractive si un design extrem de elegant, care lasa o placuta impresie ochiului. In plus, noul Honor 7A ruleaza din fabrica Android 8.0 Oreo. Toate detaliile despre noul device de buget de la Huawei (via Honor) in cele ce urmeaza.

Honor 7A specificatii tehnice si detalii oficiale dupa lansare

Noul smartphone de buget al subdiviziei Honor este un dual SIM care cantareste 150 de grame si are o grosime de doar 7.8 milimetri. Terminalul va putea fi achizitionat pe culori precum negru si albastru si este anuntat oficial la pretul de 799 Yuani, adica 126 de dolari (echivalentul a 475 de lei, la data redactarii acestui articol).

Honor 7A

La acesti bani, noul Honor 7A atrage indiscutabil. Oferta pe care o face Huawei prin brandul Honor pare spectaculoasa, atat din punct de vedere estetic (pentru ca Honor 7A arata foarte bine) cat si din punct de vedere al specificatiilor, raportate la suma de bani ceruta de producator pentru telefon. Sa trecem insa in revista cele mai importante specificatii ale budget smartphone-ului Honor 7A:

  • ecran -> Full View, 5.7 inch, format 18:9
  • procesor -> Snapdragon 430 octa-core
  • placa video -> Adreno 505 GpU
  • memorie -> 2/3GB Ram, 32 GB stocare date (extensibila)
  • sistem de operare – > Android Oreo 8.0 (EMUI v8.0)
  • dotari foto -> 13+2 MP camera principala, 8Mp camera frontala
  • senzor de amprente -> Da, pe spate
  • optiuni -> 4G VoLTE, Wi-Fi 802.11 b/g/n, Bluetooth 4.2, GPS + GLONASS
  • greutate -> 150 de grame
  • baterie -> 3.000 mAh

Asadar, noul Honor 7A vine cu ecran Full View in format 18:9 si diagonala de 5.7-inch. O diagonala mare pe un ecran care suporta o rezolutie maxima de 1440 x 720 pixeli. Pe ecran, Honor a „asezat” sticla curbata 2.5D, un detaliu important la nivel de aspect, dar si de protectie. Colturile telefonului sunt rotunhite, iar frontal, sub ecran, observam logo-ul „Honor”. Marginile din lateral sunt inobservabile, in timp ce marginea de sus si de jos a telefonului sunt ceva mai groase.

Honor 7A ascunde sub capota un procesor octa-core de la Qualcomm, model Snapdragon 430, bazat pe patru nuclee Cortex A53 de 1.2 Ghz si pe alte patru nuclee Cortex A53 de 1.5 Ghz. Platforma mobila pe 64-biti este cuplata cu acceleratorul grafic Adreno 505 GPU si cu diferite versiuni de memorie: 2GB sau 3GB RAM.

Honor 7A (1)

Capacitatea de stocare a datelor atinge 32 GB, extensibila pana la 256 GB via card de memorie externa. Asa cum mentionam inca de la inceputul articolului, Honor 7A ruleaza din fabrica Android 8.0 Oreo, peste care producatorul a pus interfata sa in-house, EMUI (versiunea 8.0). Senzorulo de amprente este plasat pe partea din spate, acolo unde observam din nou logo-ul „Honor” si allignement-ul camerei duale de pe spate.

Aceasta camera ofera o combinatie de doi senzori, 13+2 megapixeli, are diafragma f/2.2 si blitz. Camera frontala a device-ului are 8 megapixeli, diafragma f/2.0 si de asemenea, LED Flash. Dotari foto destul de bune pentru nivelul „buget”.

Honor 7A „vede” 4G VoLTE si beneficiaza de tehnologie Wi-Fi (802.11/b/g/n) si tehnologie bluetooth 4.2. Totodata, device-ul are GPS si pentru o mai buna pozitionare foloseste si GLONASS. Nu lipsesc alte optiuni importante precum mufa audio de 3.5 milimetri pentru casti sau functia FM Radio. Terminalul are o baterie de 3.000 de miliamperi, care se presupune ca va asigura o autonomie foarte buna, de pana la o zi la utilizare frecventa si agresiva a device-ului.

Summary
product image
Aggregate Rating
5 based on 1 votes
Brand Name
Honor (Huawei)
Product Name
Honor 7A