Reviews

Honor 10i detalii, specificatii tehnice, pareri si imagini. Telefonul debuteaza in Rusia!

Home  »  Reviews

catmobile

acum 5 ani

Huawei 10 Lite va avea un urmas. Sau, un fel de urmas. Cel putin asta sustine presa chineza care „arunca” pe piata informatii noi despre noul Honor 10i, un telefon care ar trebui sa fie un fel de Huawei 10 Lite ceva mai bun. Va oferim mai jos noutatile pe care le aduce acest nou model al subsidiarei Huawei, Honor.

Specificatii tehnice Honor 10i. Pareri despre Honor 10i

Asa cum reiese din relatarea celor de la GizmoChina, Honor 10i va avea suport pentru GPU Turbo 2.0, dar si tehnologie de inteligenta artificiala pentru camerele sale foto. Ce inseamna mai exact „suport pentru GPU Turbo 2.0? In principal, aceasta noua tehnologie ajuta acceleratorul grafic si procesorul noului telefon Honor 10i sa functioneze la un nivel chiar si mai ridicat. De regula, telefoanele se incalzesc foarte mult atunci cand indeplinesc diverse task-uri ceva mai solicitante, asa cum ar fi spre exemplu o experienta gaming de cel mai inalt nivel. Tehnologia GPU Turbo imbunatateste performantele in gaming ale telefoanelor de la Huawei si Honor, asigura o eficienta cu 60% mai mare si reduce consumul de energie al procesorului cu pana la 30%.

Lasam insa pentru moment aceste detalii si intram in amanunt. Noul Honor 10i se va baza conform sursei citate pe un display cu aspect 19.5:9, imbracat in sticla curbata 2.5D. Ecranul foloseste tehnologie IPS, are decupaj de tip waterdrop si o diagonala de 6.21″. Conform GizmoChina, acest ecran va suporta o rezolutie maxima de 2340 x 1080 pixeli, adica Full HD +. Suna impresionant pentru un device care probabil nu va avea totusi un pret „amenintator”.

Mergem mai departe si aflam din aceeasi sursa ca Honor 10i ascunde un procesor de tip octa-core, cu patru nuclee ARM Cortex A73 de 2.2 Ghz si alte patru nuclee ARM Cortex A53 de 1.7 Ghz. Nu ni se dau mai multe detalii, dar inclinam sa credem ca este vorba despre procesorul Kirin 710 dezvoltat de HiSilicon, divizie a companiei Huawei.

La nivel de memorie, Honor 10i sta foarte bine. Pentru inceput, producatorul ne ofera 4GB dedicati memoriei RAM in timp ce mai apoi, isi intareste pozitia prin prezenta unei memorii native de 128 GB pentru stocarea de date. O memorie suficienta, chiar si pentru cei mai pretentiosi utilizatori.

Mai mult decat atat, Honor 10i va avea slot dedicat pentru carduri microSD, astfel ca memoria nativa ar putea fi extinsa de la 128GB pana la 512 GB.

Honor 10i va rula din fabrica Android 9.0 Pie, peste care producatorul aplica interfata EMUI 9.0. Nu va lipsi din configuratia dispozitivului conectivitatea 4G, optiunea dual sim, dar si optiunile Wi-Fi, dual band, hotspot, bluetooth, NFC si GPS cu A-GPS si GLONASS. Honor 10i va avea cititor clasic de amprente si o camera selfie frontala de 32 de megapixeli! Deschiderea ei este f/2.0 in timp ce functiile AI sunt extrem de vizibile si utile. Camera principala este una tripla! Are in componenta trei senzori de de imagine interesanti. Cel mai puternic dintre ei are 24 de megapixeli si deschidere f/1.8. Al doilea senzor are 2 megapixeli, iar al treilea 8 megapixeli plus lentile ultra-wide la 120 de grade. Nici de pe modulul principal nu lipsesc optiunile de inteligenta artificiala.

Honor 10i are la bord o baterie de 3.400 de miliamperi cu suport pentru incarcare rapida. Greutatea telefonului ajunge la 164 de grame, iar grosimea sa la 7.95 milimetri. Din cate se pare, noul Honor 10i va fi disponibil pentru inceput in Rusia. Momentan pretul sau de achizitie este necunoscut.

Summary
product image
Aggregate Rating
3 based on 2 votes
Brand Name
Honor
Product Name
Honor 10i