Reviews

Honor 10 GT: o nouă versiune a lui Honor 10 cu 8GB RAM la bord

Home  »  Reviews

catmobile

acum 6 ani

În aprilie, Honor, subdivizie a Huawei, lansa oficial pe piață modelul Honor 10, un flagship extrem de atractiv ca raport calitate-preț. La două luni distanță, compania aduce o nouă versiune a aceluiași model, smartphone-ul Honor 10 GT, care spre deosebire de device-ul lansat in aprilie propune o memorie RAM de 8GB, plus tehnologia Turbo GPU.

🔔 Citește și: review Honor 10  

Honor 10 GT: diferențe față de Honor 10

Noul device al companiei Honor este un model de Honor 10 mai puternic. Ce a făcut de fapt Honor? A crescut nivelul device-ului prin mărirea memoriei de tip RAM si adăugarea tehnologiei Turbo GPU.

Honor 10 GT (2)

Prin această nouă tehnologie, despre care v-am scris și în cadrul articolului care sublinia posibila lansare a unui prim telefon de gaming din portofoliul Huawei, noul device Honor 10 GT își crește performanța și viteza cu 60% și reduce consumul cu 30%.

Totodată, Turbo GPU aduce un plus important pe noul Honor 10 GT în ceea ce privește stabilizarea optică de pe camera foto, opțiuni noi pentru inteligență artificială și capacitatea telefonului de a depista cu ajutorul acestei tehnologii cele mai bune cadre pe timp de noapte, chiar și în condiții de iluminat scăzut.

Honor 10 GT specificații tehnice

Configurația noului telefon Honor 10 este în rest similară cu cea a modelului clasic, lansat în luna aprilie. Avem modificări de memorie RAM, pentru ca noul terminal are un plus de 2GB memorie, față de cei 6GB cât avea Honor 10.

Honor 10 GT (4)

Ecranul are aceeași diagonală (5.84-inch), cu aceeași rezoluție (Full HD+) si cu 96% NTSC Color gamut. Procesorul este construit pe un proces tehnologic de 10 nanometri si este un model in-house, Huawei Kirin 970, bazat pe patru nuclee Cortex A73 de 2.4 Ghz și alte patru nuclee Cortex A53 de 1.8 Ghz.

Avem o placă video Mali -G72 MP12 GPU și o capacitate nativă de stocare a datelor de 128 GB. Honor 10 GT este dual SIM (nano+nano), rulează din fabrică Android 8.1 (Oreo) cu interfața EMUI 8.1 și beneficiază de senzor de amprente clasic precum și de senzor infraroșu.

Honor 10 GT

Nu lipsește din configurația terminalului mufa audio de 3.5 mm pentru căști, iar intre opțiunile de conectivitate enumerăm: Dual 4G VoLTE, WiFi 802.11ac (2.4GHz/5GHz), Bluetooth 4.2 LE, GPS, NFC și portul USB Type-C.

În sectorul foto, Honor 10 GT se bazează pe o cameră duală pe spate, echipată cu senzori de 16Mp si 24Mp, plus funcții ca LED Flash, depth focus, PDAF, CAF și apertură f/1.8. Al doilea senzor, cel de 24 de megapixeli este un senzor monochrome. Camera frontală are o rezoluție de 24 Mp și beneficiaza de o expunere f/2.0.

Honor 10 GT (3)

În ceea ce privește autonomia terminalului, aceasta este asigurată de o baterie de 3.400 mAh, baterie care primește sprijin fast charging.

Preț Honor 10 GT

Modelul Honor 10 GT va avea un preț mai mare decat clasicul Honor 10. El va fi introdus oficial în China pe 24 iulie, însă momentan nu avem detalii concrete despre prețul exact de achiziție. Modelul clasic lansat în aprilie va primi și el update la GPU Turbo undeva în jurul datei de 12 iulie.

🔔 Citește și: Top 10 telefoane Honor în 2018

Summary
product image
Aggregate Rating
5 based on 1 votes
Brand Name
Honor
Product Name
Honor 10 GT