Reviews, Stiri

Homtom HT70 are baterie de 10.000 mAh, pret avantajos si display de 6″ in format 18:9

Home  »  Reviews  »  Stiri

CatMobile.ro

acum 6 ani

Cei de la Homtom au lansat la inceputul acestui an un smartphone de buget cu display 18:9 destul de atractiv. Dincolo de modelul Homtom S12 si de mult mai cunoscutele Homtom S9 Plus si Homtom S8, compania anunta oficial acum modelul Homtom HT70, un telefon cu design destul de ciudat, diagonala mare, baterie uriasa si memorie RAM de 4 GB RAM. Avem detalii in cele ce urmeaza.

Homtom HT70 specificatii tehnice

Homtom arunca pe piata modelul HT70, un device care se remarca in primul rand prin bateria sa uriasa de 10.000 de miliamperi (9V-3A). Nu este insa singurul detaliu demn de apreciat in privinta acestui device. Homtom HT70 are ecran in format 18:9 si alte cateva caracteristici destul de impozante. E totusi surprinzatoare tacerea in care compania a ales sa-si anunte acest device. Momentan, detaliile despre el au fost facute publice prin intermediul unei pagini-produs de pe site-ul companiei.

Homtom HT70 (1)

Conform producatorului, Homtom HT70 „te va ajuta sa depasesti orice problema legata de autonomie prin bateria sa impresionanta de 10.000 de miliamperi”. Practic, Homtom HT70 este el insusi un power bank, sustinand suficienta energie singur pentru a te ajuta sa depasesti autonomia dorita.

Telefonul vine cu un ecran de 6″ in diagonala si aspect 18:9, ecran considerat bezel-less. Prezenta unei asemenea diagonale pe acest display face ca senzorul de amprente sa fie amplasat intr-o „zona” mai putin obisnuita. Acesta poate fi vazut pe partea din spate in zona din stanga unde se afla si camera foto principala.

Homtom HT70 (2)

Desing-ul este un alt amanunt care surprinde la Homtom HT70. Pe spatele sau putem observa o combinatie atractiva de material textil si stralucitor. In lateral avem un aliaj de zinc, care contribuie la aspectul glossy al modelului. Dar dincolo de combinatia de materiale care alcatuiesc constructia telefonului, aceasta in sine este una usor ciudata. Homtom HT70 pare un telefon rugged, sau mai degraba o combinatie intre un telefon rugged si un telefon clasic. Nu as spune ca arata respingator, dar felul in care Homtom a gandit acest device pare sa fie putin surprinzator. Merita totusi apreciata initiativa companiei care a venit iata cu o idee diferita decat iritanta lipsa de originalitate de pe piata chineza, din ce in ce mai agasanta.

Acumulatorul sau se poate incarca prin portul USB tip C, iar sub capota, terminalul ascunde un procesor de la MediaTek, model MTK6750T. Este un fel de Helio P10 ceva mai slab, construit pe un proces de 28 de nanometri, care atinge o viteza maxima de 1.5 Ghz. Acest chipset are la bord 8 nuclee si „colaboreaza” cu placa video Mali-T860.

Homtom HT70 review

4GB a alocat producatorul memoriei de tip RAM, in ttimp ce capacitatea de stocare a datelor atinge 67GB. Pare totul in regula pana acum. Avem o baterie foarte mare, un ecran cu diagonala generoasa si o rezolutie HD+, port USB tip C, un procesor decent ca performanta si suficient de economicos, tehnologie 18:9 si un nivel optim la capitolul memorie.

Adaugam faptul ca memoria nativa a telefonului se poate extinde, si ca device-ul ruleaza Android 7.0 Nougat din fabrica. Sectorul foto? Ei bine, acesta este acoperit de o camera foto duala, cu senzori de 13 si 2 megapixeli, care prin interpolare pot ajunge la 16, respectiv 5 megapixeli. Camera duala de pe spate poate filma la rezolutie Full HD! Frontal, Homtom HT70 vine cu o camera foto de 8 megapixeli, suficient de buna pentru selfie-uri calitative si sesiuni intense de videocalling.

Homtom HT70

Noul model Homtom HT70 se bazeaza pe tehnologie Wi-Fi in standardele a/b/g/n (2.4 GHz/5GHz) si pe bluetooth 4.0.

Pret Homtom HT70

Oferta celor de la HomTom pare sa fie destul de interesanta. Device-ul costa doar 189 de dolari si poate fi achizitionat de pe site-ul gearbest. Strict in ceea ce priveste specificatiile, cred ca device-ul promite si merita atentia dumneavoastra. In lipsa unor teste, va indemnam sa tratati totusi opinia noastra cu rezervele de rigoare. La prima vedere, Homtom HT70 are un raport calitate-pret destul de optim.

Summary
Author Rating
1star1star1star1star1star
Aggregate Rating
5 based on 2 votes