Stiri

HomTom HT37 PRO: inca un smartphone chinezesc sub 500 de lei

Home  »  Stiri

CatMobile.ro

acum 7 ani

In urma cu mai putin de o luna, realizam pe site-ul nostru un top 5 telefoane chinezesti sub 500 de lei in 2017. Recent lansatul HomTom HT37 PRO ar putea intra si el in acest clasament, tinand cont ca vine cu cateva specificatii interesante, un design tineresc si atragator si cel mai nou sistem de operare Google din fabrica. Despre HomTom HT37 PRO, versiunea mai mare a HomTom HT37, discutam in cele ce urmeaza.

HomTom HT37 PRO specificatii si pareri

Fratele mai mare al modelului HomTom HT37, versiunea PRO vine din fabrica echipat cu cel mai nou sistem de operare al Google, Android 7.0 Nougat, fara vreo alta interfata customizata. Un Android pur, util si valoros, care ne face sa credem mai mult decat ne asteptam in acest entry level foarte accesibil ca pret.

HomTom HT37 PRO

HomTom HT37 PRO imbraca o carcasa metalica atragatoare si eleganta, beneficiaza de conectivitate 4G si de un sistem de sunet puternic (AWINIC). Pe partea din fata descoperim un display Sharp de tip IPS LCD cu diagonala de 5 inch si rezolutie de 1280×720 pixeli. Ecranul in 16 milioane de culori este capacitiv si protejat de sticla curbata 2.5D.

In spate sau, descoperim un procesor pe 64 de biti de la MediaTek, chipset tactat la frecventa de 1.3 Ghz. Modelul MT 6737 are la bord 4 nuclee Cortex A53 si este cuplat cu 3GB memorie RAM, plus procesorul grafic Mali T720.

32 GB memorie interna are HomTom HT37 PRO, un spatiu de stocare ce poate fi extins prin carduri de tip microSD pana la 64 GB. Terminalul beneficiaza si de o autonomie buna, tinand cont de capacitatea generoasa a bateriei sale, 3000 mAh.

In privinta dotarilor foto, HomTom HT37 PRO nu iese foarte mult din cadrul entry-level, insa prin optimizare software, lucrurile se pot schimba putin pentru utilizator. Fara optimizare, HomTom HT37 PRO se bazeaza pe:

  • – camera foto principala de 8 megapixeli, cu flash LED si autofocus plus multishot
  • – camera foto frontala de 5 megapixeli

Daca utilizatorul „apeleaza” la optimizare software, atunci HomTom HT37 PRO ar putea avea urmatoarele dotari foto:

  • – camera principala de 13 megapixeli, flash LED si autofocus
  • – camera selfie de 8 megapixeli

HomTom HT37 PRO (2)

HomTom HT37 PRO costa 99.99 de dolari, adica 405 lei la ora redactarii acestui articol. Dar, puteti profita de oferta Gearbest.com din aceasta perioada, valabila in perioada 3-10 iulie, prin care puteti cumpara device-ul cu 10 dolari mai putin. Din punctul meu de vedere, pretul este unul bun, iar HomTom HT37 PRO este unul dintre cele mai bun telefoane sub 500 de lei pe care le puteti cumpara in aceasta perioada a anului. Cel putin pana la urmatoarele lansari de pe piata.

Summary
product image
Aggregate Rating
5 based on 2 votes
Brand Name
HomTom
Product Name
HomTom HT37 PRO
Price
$ 89