Stiri

HMD Global pregateste Nokia X

Home  »  Stiri

Paul Dima

acum 1 lună

Nokia lansa in 2014 terminalul Nokia X. La patru ani distanta de la acea lansare, HMD Global pregateste o noua versiune a acelui model, device care se vrea a fi o editie speciala a dispozitivului lansat in 2014. Acest nou telefon a primit deja certificarea 3C, anunta presa din Asia.

Nokia X va avea fast charging: telefonul a primit deja certificarea 3C in China

HMD Global va lansa foarte probabil un nou model „rebranduit”. Este vorba despre Nokia X, un terminal care ar putea fi oficial in foarte scurt timp, dupa ce a primit deja certificarea 3C in China.

Nokia X

Conform informatiilor din aceasta tara, doua noi modele de telefoane Nokia, TA-1099 si TA-1109, au primit certificarea FCC pentru zona China si ambele sunt considerate variante ale modelului Nokia X . Cu toate ca certificarea 3C nu ofera prea multe detalii, se pare ca noul model de Nokia va primit suport fast charging si va avea un incarcator de 10W.

Nokia X (2)

Presa chineza scrie ca aceasta versiune pe care Nokia si HMD Global o pregatesc, reprezinta de fapt o versiune noua a modelului Nokia X din 2014. Vechiul model era un entry level care rula pe Android cu platforma Nokia X peste. Cu toate acestea, device-ul a fost considerat la acea vreme un mare esec, intrucat nu permitea accesul la Google Play Store. Exista totusi informatii care sustin ca acest device ar putea fi viitorul flagship al companiei si n-ar avea nicio legatura cu modelul lansat in 2014.

Nokia X (1)

Din pacate, pentru moment, informatiile despre acest posibil device al companiei se opresc aici, pentru ca ramane un mister posibila sa lansare. Vom reveni insa cu detalii in perioada imediat urmatoare.

Cele mai noi lansare ale HMD Global, Nokia 7 Plus (cu Android One), Nokia 8110 (rebranduit) si Nokia 1 (entry level smartphone) le gasiti analizate pe blogul nostru.

Summary
HMD Global pregateste Nokia X
Article Name
HMD Global pregateste Nokia X
Description
HMD Global pregateste lansarea modelului Nokia X care ar putea fi fie un flagship fie un model rebanduit al item-ului din 2014
Author
Publisher Name
Catmobile