Reviews

Hisense V Plus oficial: vine cu Snapdragon 660 si 128 GB ROM

Home  »  Reviews

CatMobile.ro

acum 6 ani

Producatorul chinez Hisense a anuntat zilele trecute un nou smartphone destul de interesant. Modelul Hisense V Plus este un upper mid-range care va avea insa acelasio pret ca modelul Hisense H11, care a fost lansat la inceputul anului. Avem mai multe detalii in cele ce urmeaza.

Hisense V Plus detalii oficiale

Design-ul noului model Hisense V Plus este oarecum identic cu cel al terminalului mentionat anterior, Hisense H11. Spatele noului telefon este acoperit de sticla 3D de foarte buna calitate.

Hisense V Plus (2)

Pe acelasi spate, descoperim senzorul de amprente si camerele foto duale cu LED Flash. Partea din fata este dominata de un ecran cu diagonala de 5.99-inch, ecran care suporta o rezolutie Full HD+. Totodata, pe aceasta parte se gaseste si camera frontala, destinata amatorilor de selfie-uri sau sedintelor de video-calling.

Marea diferenta dintre modelul Hisense V Plus si modelul (mai vechi) Hisense H11 se afla in interior. Daca telefonul lansat la inceputul anului avea un procesor Snapdragon 630 la bord, compania chineza a facut acum saltul spre un procesor mai puternic. De fapt, este vorba despre cel mai puternic chipset din gama mid-range, si anume Qualcomm Snapdragon 660.

Hisense V Plus

In acelasi timp, chinezii au trecut la o configuratie puternica formata din 6 GB memorie RAM si 128 GB dedicati capacitatii native de stocare a datelor.

Revenind la sectorul foto, aflam ca noul Hisense V Plus se bazeaza pe o camera principala duala, in care remarcam senzorul Sony IMX486 de 12 megapixeli cu diafragma excelenta, f/1.8. Al doilea senzor are o rezolutie de 8 megapixeli. Frontal, Hisense V Plus impresioneaza printr-o camera de 20 de megapixeli cu o neasteptat de avantajoasa diafragma f/1.8.

Noul Hisense V Plus are la bord o baterie de 3.400 de miliamperi cu suport e 18W pentru incarcare rapida. O alta veste buna este reprezentata de prezenta unui port USB TIP C, dar si de faptul ca producatorul chinez nu a renuntat la mufa pentru casti de 3.5 milimetri.

Pe V Plus de la Hisense, viitorii proprietari vor avea suport dual band pentru Wi-Fi si bluetooth v5.0, si vor putea intra gratuit in posesia unei perechi de casti JBL (vezi foto mai jos).

Hisense V Plus (3)

In ciuda faptului ca upgrade-ul fata de modelul anterior este destul de evident si important, Hisense V Plus va avea acelasi pret de achizitie. Modelul atinge cota 412 dolari, un pret destul de bun pentru un telefon upper mid-range. Daca esti interesat de achizitionarea sa, afla ca device-ul devine disponibil pe site-ul JD.com.

Summary
product image
Author Rating
1star1star1star1stargray
Aggregate Rating
5 based on 1 votes
Brand Name
Hisense
Product Name
Hisense V Plus
Price
$ 412