Reviews, Stiri

Hisense Hali cu ecran de 5.99-inch si format 18:9 plus 4GB RAM are un pret atractiv

Home  »  Reviews  »  Stiri

CatMobile.ro

acum 6 ani

1Compania Hisense se alatura asa cum era de altfel de asteptat trendului 18:9 si lanseaza pe piata un prim device cu acest format. Noul Hisense Hali a fost zarit in baza de date a site-ului TENAA in urma cu putin timp si a fost astazi „oficializat” in China. De altfel, terminalul se naste ca urmare a unei colaborari intre Hisense si China Telecom.

Hisense Hali design

Telefonul este primul din portofoliul companiei chineze care are acest tip de ecran cu format 18:9. Hisense Hali vine cu un surprinzator design „double-sided glass” avand sticla atat pe fata cat si in partea din spate. Pare destul de surprinzator daca tinem cont de brandul Hisense (nu este un brand rasunator pe piata) si de specificatiile telefonului.

Hisense Hali (2)

Si totusi, Hali de la Hisense surprinde: are margini curbate, sticla 2.5D pe fata, aspect 18:9 si margini subtiri. Dupa cum se poate observa din imagini, nu este vorba de un bezel-less autentic, pentru ca marginile exista. Chiar daca sunt subtiri, ele exista. Si pe spate avem insa sticla 2.5D, ceea ce ne duce usor cu gandul catre produsele HTC U. Ne place design-ul Hisense Hali si pare intr-adevar o surpriza foarte placuta.

Hisense Hali specificatii tehnice

Daca tot am laudat design-ul telefonului, haideti sa vedem si ce specificatii ascunde Hali. Ecranul sau are o diagonala de 5.99-inch si este imbracat, asa cum spuneam in sticla curbata 2.5D. Acest ecran este capabil sa ofere rezolutie HD+.

Procesorul este un model Snapdragon 430 de la Qualcomm. Este vorba despre un chipset mid-range destul de bun, cuplat de Hisense cu 4GB memorie RAM. Capacitatea de stocare atinge 32 GB in versiunea standard , dar ea va putea fi extinsa prin carduri externe.

Cu exceptia ecranului atractiv si a design-ului spectaculos, Hisense Hali asigura si o camera foto frontala, foarte puternica. Aceasta camera are o rezolutie de 16 megapixeli si diverse caracteristici si optiuni care imbunatatesc experienta pasionatilor de acest domeniu (captura voce, optiuni de reglare imagine, detectie zambet etc). Camera principala a dispozitivului are o rezolutie de 12 megapixeli si vine cu lentile 6P. Pe partea din spate, device-ul are si scanner de amprente.

Hisense Hali (3)

Hisense Hali vine cu slot dual SIM (micro) si permite alaturarea de carduri de tip microSD. Nu lipseste mufa de 3.5 milimetri pentru casti si un filtru infrarosu care permite gestionarea altor aparate electrocasnice, transformand terminalul intr-o telecomanda veritabila. Acumulatorul de pe Hisense Hali are o capacitate de 3400 miliamperi.

Hisense Hali disponibilitate si pret

Noul device al celor de la Hisense va putea fi achizitionat pe culori precum Exquisite Gold, Coral Blue si Star Black. Adica auriu, albastru si negru. Conform listarii de pe site-ul TMall.com, pretul de achizitie al Hali este de 210 dolari, aproximativ 800 de lei pentru piata romana.

Summary
product image
Aggregate Rating
5 based on 1 votes
Brand Name
Hisense
Product Name
Hisense Hali
Price
$ 210