Reviews

HiSense H11 review: pret, specificatii tehnice, disponibilitate

Home  »  Reviews

CatMobile.ro

acum 6 ani

Undeva spre mijlocul lunii noiembrie va scriam despre lansarea oficiala a primului device din portofoliul companiei HiSense cu ecran 18:9. HiSense Hali cu ecran de 5.99-inch si format 18:9 plus 4 GB RAM a fost unul dintre telefoanele foarte interesante ale finalului de an pe piata din China. Cei de la HiSense deschid noul an cu inca o propunere atractiva ca raport calitate-pret. Este vorba despre HiSense H11, un fel de Huawei Honor 8 pe care foarte probabil, micutul producator chinez a incercat sa-l replice. Avem detalii in cele ce urmeaza.

HiSense H11 review: specificatii tehnice si detalii oficiale de la lansarea oficiala

HiSense a anuntat oficial modelul HiSense H11 in cadrul Consumer Electronics Show (CES) 2018 de la Las Vegas. Este vorba despre un nou device cu format 18:9, care acopera aproape toata suprafata frontala a telefonului. Partea din spate a sa este cea care aminteste vizibil de Huawei Honor 8, datorita formatului, sticlei de pe spate si ramei din metal similar.

HiSense H11 (2))

Trecand insa peste acest detaliu, mai mult sau mai putin important, HiSense H11 este un telefon foarte atractiv. Atat ca specificatii, cat si ca design si pret, telefonul chinezilor pare o optiune serioasa pentru gama mid-range.

Ecran in format 18:9 cu diagonala mare si 4 sau 6 GB memorie RAM!

Aflam din specificatiile producatorului ca noul model are acelasi tip de ecran ca si HiSense Hali, bazandu-se pe o diagonala generoasa de 5.99-inch cu rezolutie 2160 x 1080 pixeli. Evident, aspectul ecranului este in format 18:9, iar compania pretinde ca aspectul ecran corp atinge un procent de 84.17 %, ceea ce suna ambitios, provocator si interesant.

HiSense H11 (3)

Sub capota, HiSense H11 are un procesor octa-core, Qualcomm Snapdragon 630 pe care producatorul l-a cuplat cu versiuni diferite de memorie RAM. Viitorul comparator va putea achizitionat HiSense H11 cu 4 Gb memorie RAM si 64 Gb memorie native, dar si un model de HiSense H11 cu 6 Gb memorie RAM si 128 Gb memorie native. Noul telefon este propulsat de o baterie de 3.400 de miliamperi care-I asigura o autonomie buna (de pana la 20 de ore in convorbiri sustine HiSense) si suporta tehnologie de incarcare rapida Quick Charge 3.0.

HiSense H11 (4)

Unul dintre cele mai atractive detalii legate de acest telefon este compartimentul foto al sau. Pe partea din spate avem la dispozitie o camera foto principala duala cu senzori de 12, respective 8 megapixeli. Senzorul de 12 megapixeli este de fapt un senzor Sony IMX486, cu unghiuri largi de vizualizare si zoom optic 2X. Partea frontala a telefonului propune o camera selfie cu rezolutie de 20 de megapixeli plus LED Flash si un algoritm unic de procesare a pozelor pentru a le evidentia in functie de aspectele dorite.

HiSense H11 are asistent vocal si tehnologie de recunoastere facial

HiSense H11 este echipat din fabrica cu sistemul de operare Android 7.0 Nougat si benficiaza de alte doua optiuni revolutionare pentru HiSense: inteligenta artificiala si tehnologie de recunoastere a fetei. Totodata, pe langa alte functionalitati interesante, telefonul are si asistent vocal.

Pret si disponibilitate HiSense H11

Se pare ca HiSense H11 va fi disponibil pe culori precum argintiu, auriu si albastru. Pretul de vanzare al terminalului incepe de la 410 dolari, adica 2.599 yuani.

HiSense H11

Chiar daca este o suma cam mare pentru un telefon din portofoliul companiei HiSense, fara doar si poate, este probabil cel mai atractiv device scos pe piata de acest producator si are destule argumente solide in favoarea sa. Evident, in lipsa unei testari prealabile, la prima vedere si tinand cont de calculul hartiei, HiSense H11 m

Summary
product image
Aggregate Rating
4 based on 1 votes
Brand Name
HiSense
Product Name
HiSense H11