Reviews, Stiri

Hisense H10 este oficial: vine cu camera selfie de 20 de megapixeli

Home  »  Reviews  »  Stiri

CatMobile.ro

acum 7 ani

Producatorul chinez, Hisense Co Ltd, a lansat oficial terminalul Hisense H10, una dintre propunerile interesante ale companiei din acest an. Hisense H10 se alatura astfel gamei „super-selfie”de pe piata asiatica, o gama menita sa incante toti pasionatii de poze efectuate cu astfel de camere frontale performante.

Hisense H10 specificatii oficiale, pret si pareri


Specificatii cheie Hisense H10

  • Display: 5.5 inch, full HD, sticla curbata 2.5D
  • Procesor: Qualcomm Snapdragon 430
  • OS: Android 7.0 Nougat
  • RAM: 4GB
  • ROM: 64 GB
  • Baterie: 3500 mAh
  • Dotari foto: 12 + 20 MP

Hisense nu este o companie foarte cunoscuta in Europa, dar se bucura de un nume destul de important pe piata din Asia si in special, din China. Compania este detinuta de Guvernul chinez si isi are sediul central in Quingdao. 2013 a fost cel mai important an din istoria multinationalei care a beneficiat de incasari record de 15 miliarde de dolari.

Autoritatile guvernamentale chineze controleaza tot ceea ce se intampla la nivel de produse, Hisense avand o gama larga de dispozitive electronice si aplicatii electrocasnice. Piata smartphone n-a reprezentat o prioritate pentru Hisense, iar terminalele lansate de companie in ultimii ani au fost directionate de foarte multe ori catre autoritatile din aceasta tara, care le considera mult mai sigure.

Hisense H10 (2)

Modelul Hisense H10 va avea insa o alta directie, find unul dintre cele mai interesante produse ale companiei din ultimii doi ani. Evident, H10 se bazeaza pe camera sa selfie, insa nici restul specificatiilor telefonului nu sunt tocmai de neglijat!

Hisense H10 vine cu un display de dimensiuni mari (diagonala 5.5 inch) si cu rezolutie Full HD, in speta 1080p. Terminalul este motorizat de un procesor de la Qualcomm, model Snapdragon 430, platforma cuplata cu 4GB memorie RAM si 64 GB spatiul de stocare nativ. La acest capitol, terminalul Hisense H10 seamana izbitor cu Hisense Rock, un alt device modern si interesant lansat in ultima vreme de companie.

Hisense H10

Smartphone-ul are 7.2 milimetri grosime si va beneficia de un design placut si o autonomie destul de mare, daca tinem cont de faptul ca bateria sa are o capacitate generoasa de 3500 miliamperi. Hisense H10 ruleaza din fabrica Android 7.1, insa produatorul a decis sa-l customizeze cu interfata proprietara Hisense Vision UI. In partea sa de jos gasim un speaker destul de bun, portul micro USB si portul audio. Camera principala nu pare deloc una de neglijat, in primul rand pentru ca este echipata cu un senzor Sony IMX386.

12 megapixeli are camera principala plasata pe partea din spate a modelului Hisense H10, in timp ce camera frontala pentru selfie-uri vine cu o rezolutie captivanta: 20 de megapixeli! In jurul acestei caracteristici se contureaza marea oferta a celor de la Hisense, care vor comercializa acest terminal pentru suma de 339 de dolari in China, aproximativ 1300 de lei pentru cumparatorii din Romania. Cei interesati de modelul Hisense H10 pot accesa site-ul jd.com si analiza oferta de acolo. Pretul este unul ridicol de mare pentru un terminal care are in spate un brand destul de putin cunoscut.

Hisense H10 (3)

Summary
product image
Author Rating
1star1star1stargraygray
Aggregate Rating
5 based on 2 votes
Brand Name
Hisense
Product Name
Hisense H10
Price
$ 339