Stiri

Hisense va lansa un telefon cu ecran full-screen

Home  »  Stiri

CatMobile.ro

acum 6 ani

Cei de la Hisense pregatesc lansarea unui telefon cu ecran full-screen. La mai bine de patru luni de la propunerea numita Hisense H10, compania detinuta de statul chinez este pregatita sa lanseze un nou device, care ar fi trebuit sa fie unul cu ecran bezel-less

Smartphone cu ecran full screen de la Hisense

Hisense H10 este un telefon cu ecran de 5.5 inch si rezolutie full HD, motorizat de un procesor Snapdragon 430 cu 4GB RAM si 64 GB ROM plus o baterie de 3500 miliamperi. Smartphone-ul a fost propus pietei in luna iulie si s-a bucurat de o receptie destul de buna in sectorul top entry-level din China.

Hisense HLTE300T

Era de asteptat ca Hisense sa vina cu un dispozitiv nou pe acest final de an, un dispozitiv din gama mid-range, mai puternic decat modelul H10. Acest model va fi viitorul terminal al companiei care momentan are doar un numar in baza de date a agentiei TENAA: Hisense HLTE300T.

Noul telefon al companiei este un phablet cu ecran full screen. Acesta va avea o diagonala de 5.99 inch si o rezolutie HD+ in speta 1440 x 720 pixeli. Desi se credea ca acest device va fi un bezel-less, modelul HLTE300T nu este chiar un bezel-less, deoarece marginile sale sunt destul de evidente. In schimb, terminalul are un raport ecran corp de calitate, care-l face sa fie intr-adevar un model full-screen.

Noul model al companiei Hisense va fi disponibil pe culori precum albastru (Coral Blue) si argintiu (Star Grey), va cantari 159 de grame si va avea o greutate de 7.9 milimetri. Inaltimea sa atinge 159,46 milimetri, in timp ce latimea telefonului atinge 76.1 milimetri.

Hisesne HLTE300T (2)

Mergand mai departe, modelul Hisense HLTE300T are o configuratie destul de atractiva si va putea fi achizitionat in doua versiuni diferite. Bateria sa va fi una de 3400 miliamperi, iar sistemul de operare ales de producator este Android 7.1.2 Nougat. Cele doua versiuni disponibile pe piata vor fi diferite in functie de capacitatea de stocare si de memoria RAM a telefonului.

Device-ul va fi motorizat de un procesor tactat la frecventa de 1.4 Ghz, procesor care va fi cuplat fie cu 3 GB memorie RAM si 32 GB pentru stocarea de date, fie cu 4 GB memorie RAM si 64 GB pentru stocarea de date. Ambele capacitate de stocare vor fi extensibile pana la 128 GB prin intermediul unro carduri externe.

Momentan, data de lansare a acestui telefon este necunoscuta, dar tinand cont de faptul ca terminalul a fost certificat de agentia TENAA, lansarea sa este una iminenta.

Summary
Hisense va lansa un telefon cu ecran full-screen
Article Name
Hisense va lansa un telefon cu ecran full-screen
Description
Compania Hisense va lansa pe piata un smartphone cu ecran full-screen, dar ale carui margini nu vor fi chiar "inexistente"
Author
Publisher Name
Catmobile
Publisher Logo