Reviews, Stiri

Hisense C30 Rock va fi lansat spre vanzare in aceasta luna

Home  »  Reviews  »  Stiri

CatMobile.ro

acum 7 ani

Terminalul Hisense C30 Rock a fost o prezenta neobisnuita si usor trecuta cu vederea la evenimentul anului de la Barcelona. La Mobile World Congress 2017, Hisense C30 Rock a fost prezentat oficial, urmand ca dispozitivul sa fie pus spre vanzare in aceasta luna pentru zona Italia. Item-ul face parte din clasa „rugged” si beneficiaza de un design extrem de interesant si placut, dar si de o certificare IP68. Rezistent, elegant si cu o configuratie hardware mai mult decat interesanta, Hisense C30 Rock poate fi o surpriza placuta in acest an pentru amatorii acestei clase de telefoane mobile.

Hisense-C30-Rock

Hisense C30 Rock cu 3GB RAM, procesor octa-core si conectivitate 4G

Hisense C30 Rock este genul de telefon care se remarca in primul rand prin constructia sa. Dincolo de faptul ca estetic, C30 Rock nu arata deloc rau, terminalul este unul foarte rezistent. Beneficiaza de o carcasa din plastic, dar discutam despre o carcasa stabila, bine construita si gandita in asa fel incat sa poata rezista diverselor tipuri de socuri. Hisense C30 Rock este certificat IP68, adica sta extrem de bine la capitolul durabilitate in fata apei sau prafului. Display-ul sau mi se pare neobisnuit de calitativ pentru telefoane de acest tip, pentru ca in discutie avem un IPS LCD cu diagonala de 5.2 inch si rezolutie 1920×1080 pixeli. Interesant este ca panelul este atat de responsive incat este foarte posibil sa-l puteti „accesa” chiar daca afara este extrem de frig si dumneavoastra va protejati printr-o pereche de manusi. Si nu, nu neaparat manusi touchscreen, ci pur si simplu manusi obisnuite. Suprafata sa este de asemenea protejata cu sticla protectoare de tip Corning Gorilla Glass 4, inca o demonstratie solida de calitate si la acest capitol.

Citeste si: REVIEW Samsung Galaxy Xcover 4, smartphone rugged cu Android 7.0 Nougat

hisense c30 rock

Ce ascunde insa Hisense C30 Rock sub carcasa sa rezistenta? Terminalul se prezinta intr-o distributie hardware destul de interesanta, in care vedeta pare sa fie procesorul quad-core Snapdragon 430. Procesorul este tactat la 1.4 Ghz, face parte din categoria mid-range si se misca extrem de bine. Alaturi de el functioneaza o placa video foarte buna, Adreno 505. In plus, terminalul asigura utilizatorilor 3GB RAM LPDDR3 si o memorie nativa de 32 GB. Cei 32GB pot deveni insa foarte usor 128 GB daca utilizatorul decide sa amplifice capacitatea de stocare a telefonului printr-un card microSD, pentru ca Hisense C30 Rock beneficiaza de slot pentru aceste tipuri de carduri.

Sistem de camere foto bun plus baterie de 3000 mAh

La acest capitol al capturilor, inregistrarilor si filmarilor, smartphone-ul de tip rugged se descurca mai bine decat ne asteptam. El vine utilat cu o camera foto de 16 megapixeli cu LED Flash, autofocus si deschidere F2.0, avand totodata capacitate de filmare Full HD cu 30 de cadre pe secunda. In ceea ce priveste camera secundara, Hisense C30 Rock are parte de asemenea de detalii de calitate. Camera frontala este echipata cu senzor de imagine de 5 megapixeli cu deschidere F2.4, fiind o camera care poate filma si ea in format Full HD. Bateria telefonului are o capacitate de 3000 mAh. Este din Lithium-Polymer non-removable si poate fi incarcata printr-o tehnologie specifica pana la 100% in decurs de maxim 2 ore. Pe device sunt prezenti diversi senzori: lumina, proximitate, miscare, accelerometru si busola.

Hisense C30 Rock review

Hisense C30 Rock disponibilitate

Device-ul Hisense C30 Rock se bucura de conectivitate 4G LTE si are parte de slot dual SIM. Ruleaza sistemul Android 7.0 Nougat si este personalizat prin interfata grafica Vision UI 4.0. Terminalul va fi lansat spre vanzare in Italia in aceasta luna si va costa 269 de euro. Un pret nu foarte mic, dar pentru pasionatii de telefoane rezistente, Hisense C30 Rock este o solutie foarte buna. Dincolo de capitolul „rugged” C30 Rock vine cu un design foarte placut si specificatii destul de bune, pe alocuri chiar bune.

Summary
product image
Author Rating
1star1star1stargraygray
Aggregate Rating
no rating based on 0 votes
Brand Name
HiSense
Product Name
Hisense C30 Rock
Price
EURO 269