Stiri

MediaTek confirma ca procesorul Helio X30 va debuta pe un telefon Meizu

Home  »  Stiri

CatMobile.ro

acum 7 ani

Zvonurile care privesc lansarea terminalului Meizu Pro 7 sunt din ce in ce mai numeroase, cu cat se apropie perioada in care device-ul va fi lansat oficial. Intre timp insa, producatorul de chip-uri MediaTek ne confirma faptul ca procesorul Helio X30 va debutat oficial pe un telefon Meizu, care cel mai probabil va fi chiar Meizu Pro 7, marele pariu al companiei din acest an.

Meizu Pro 7 cu procesor Helio X30, alternativa Mediatek la Snpadragon 835!

Gizmochina ne anunta ca MediaTek a oferit presei raportul financiar al companiei pe luna iunie, un raport care indica o crestere a veniturilor destul de importanta. Din pacate insa, comparativ cu luna iunie a anului trecut, MediaTek a facut mai putini bani in aceasta luna iunie, un lucru pe care producatorul de chipuri spera sa-l schimbe cu ajutorul Meizu.

MediaTek pariaza la randu-i pe modelul Pro 7 de la Meizu, smartphone careia compania ii va incredinta in premiera noul chipset Helio X30. Aceasta miscare este doar prima parte a planului celor de la MediaTek care intentioneaza sa-si mareasca veniturile in 2017 printr-o noua lansare, undeva pe finalul anului.

MediaTek Helio X30 in noul Meizu Pro 7

Cu toate ca cei de la MediaTek au anuntat oficial ca un telefon Meizu va fi primul telefon care va incorpora chipul Helio X30, deocamdata, niciuna dintre parti n-a confirmat ca acel model de telefon este Meizu Pro 7. Evident, mutarea logica ar fi insa aceasta, mai ales ca Meizu Pro 7 este si marele pariu al producatorul chinez de telefoane mobile in acest an.

Meizu Pro 7 va veni cu un ecran de 5.2 inch cu rezolutie Full HD si va fi acompaniat din cate se pare de acest procesor puternic de la Mediatek, Helio X30. Meizu il va cupla cu 8 GB RAM si 128 GB memorie interna, iar peisajul tehnologic va fi completat de camera principala duala cu doi senzori de cate 12 megapixeli plus o camera frontala pentru selfie-uri impresionanta, cu rezolutie de 16 megapixeli.

Handset-ul vedeta al celor de la Meizu va fi lansat alaturi de Meizu Pro 7 Plus pe data de 26 iulie, conform ultimelor informatii din bransa.

Summary
 MediaTek confirma ca procesorul Helio X30 va debuta pe un telefon Meizu
Article Name
MediaTek confirma ca procesorul Helio X30 va debuta pe un telefon Meizu
Description
Producatorul MediaTek a confirmat ca noul procesor Helio X30 va debuta oficial pe unul dintre viitoarele telefoane ale Meizu