Stiri

GSMArena » Samsung Galaxy Note 9 ar putea avea o baterie de 4.000 mAh

Home  »  Stiri

catmobile

acum 6 ani

GSMArena anunta ca viitorul flagship Samsung Galaxy Note 9 ar urma sa beneficieze de o baterie foarte mare. Modelul este urmatorul flagship pe care gigantul din Coreea de Sud il va lansa pe piata undeva pe finalul lunii august si este asteptat cu interes, atat de clientii fideli ai companiei, cat si de specialistii in domeniu. Avem si alte noutati despre Samsung Galaxy Note 9 precum si informatii despre lansarea Galaxy Note 9 din vara. Gasiti toate detaliile, mai jos.

Bateria Samsung Galaxy Note 9 ar urma sa aiba o capacitate spectaculoasa: 4.000 de miliamperi

Viitorul varf de gama de la Samsung este deja prezent in stiri de tot felul. Zvonurile cu privire la data sa de lansare precum si cele legate de viitorul concept Samsung Galaxy Note 9 s-au raspandit cu repeziciune extrem de usor. Interesul urias legat de acest handset este usor explicabil, mai ales ca avem in fata exemplele din ultimii doi ani, cand Samsung a pregatit minutios gama Note.

husa Samsung Galaxy Note 9

Va anuntam recent ca nava amiral a companiei sudcoreene ar putea avea o memorie de 8 GB RAM si 512 GB rezervati stocarii de date. Acum, aflam ca sunt sanse bune ca Samsung Galaxy Note 9 sa se „bucure” de o baterie uriasa.

Site-ul GSMArena, care citeaza Ice Universe, anunta ca acumulatorul de pe Samsung Galaxy Note 9 va avea o capacitate de 4.000 de miliamperi si va suporta tehnologie de incarcare rapida prin wireless.

O noua tehnologie wireless pe Samsung Galaxy Note 9

Samsung pare pregatit sa aduca pe piata un tip de incarcare wireless mai rapid decat ceea ce avem momentan la dispozitie din partea altor producatori. Compania a lansat recent un incarcator wireless convertibil, care vine cu 9 volti si 1.67 amperi. Acum, aflam din sursa citata ca noua versiune, modelul cu numarul EP-N6100 a fost certificat FCC si va beneficia de 12 volti si 2.1 amperi. Deci, avem o versiune imbunatatita, ceea ce suna cu adevarat promitator.

Samsung Galaxy Note 9 wireless

Pare sa fie o mutare curajoasa din partea producatorului din Coreea de Sud, mai ales in conditiile in care marirea capacitatii bateriei viitorului Samsung Galaxy Note 9, n-ar trebui sa afecteze grosimea viitorului terminal.

Conform informatiilor din Coreea de Sud, se pare ca Samsung a decis cumva sa optimizeze spatiul din jurul camerei foto, pentru a putea include astfel o baterie cat mai mare si asta fara a modifica dimensiunile exterioare ale carcasei telefonului, de care producatorul s-a declarat de altfel foarte mandru la gama anterioara din 2017.

Va reamintim ca modelul Samsung Galaxy Note 8 era echipat cu o baterie de 3.300 de miliamperi, in timp ce flagship-ul, Samsung Galaxy S9 Plus are un acumulator de 3.500 de miliamperi.

Culori Samsung Galaxy Note 9

Pe de alta parte, „Allaboutsamsung” a creat cateva concepte specifice pentru modelul Samsung Galaxy Note 9 si toate scotand la suprafata toate gamele posibile de culori in care asteptam device-ul.

Se pare ca Samsung va lansa modelul Samsung Galaxy Note 9 din acest an pe cinci nuante diferite: negru, albastru, gri, levantica si un maro spectaculos si nou.

culori Samsung Galaxy Note 9

Noua gama de culori Samsung Galaxy Note 9

In materie de specificatii Samsung Galaxy Note 9 este se pare pregatit cu 8 GB memorie RAM si 512 Gb pentru stocarea de date, un procesor Snapdragon 845 si nelipsitul Stylus. In ceea ce priveste design-ul lucrurile nu se vor schimba esential fata de generatia precedenta. In schimb, vom avea probabil cateva functionalitati noi si o noua versiune a asistentului digital, Bixby.

Samsung Galaxy Note 9 stylus

Samsung Galaxy Note 9 stylus (concept)

Evident, aceasta informatie si chiar si cea legata de bateria noului device are momentan caracter de speculatie si trebuie tratata cu rezervele de rigoare. Asteptam cu nerabdare evenimentul oficial de lansare Samsung Galaxy Note 9 si vom reveni pe parcurs cu detalii pe care le consideram cat mai importante pentru dumneavoastra.

Summary
Author Rating
1star1star1star1star1star
Aggregate Rating
5 based on 2 votes