Stiri

Google renunta la sincronizarea automata intre Google Photos si Google Drive

Home  »  Stiri

CatMobile.ro

acum 5 ani

In prezent, Google ofera sincronizare automata intre Google Drive si Google Photos, dar acest lucru se va schimba incepand de luna viitoare. Din acel moment, atunci cand veti incarca sau sterge fotografii in Google Drive sau Google Photos, modificarile nu se vor reflecta si in celalalt serviciu,astfel ca va trebui sa descarcati manual toate articolele de care aveti nevoie din Photos pentru a le incarca in Drive.

Google Photos si Google Drive nu vor mai fi sincronizate automat

Aceasta noua procedura la care apeleaza Google s-a nascut ca urmare a feedback-ului primit de la utilizatorii care sustin ca de foarte multe ori s-a nascut o adevarata confuzie intre conexiunea dintre Google Photos si Google Drive. Noile modificari va vor permite sa alegeti cu usurinta unde veti stoca fotografiile si videoclipurile, sustine compania nord-americana.

Pe site-ul photos.google.com, o noua optiune denumita „incarcati din Drive” v-a permite tuturor utilizatorilor sa selecteze manual fotografiile si videoclipurile din Google Drive, inclusiv cele „share-uite”, pentru ca ulterior sa le poata incarca in Google Photos. Odata ce au fost opiate, acestea nu vor mai fi automat conectate. Deoarece fotografiile si videoclipurile nu vor mai fi automat sincronizate intre Drive si Photos, elementele stocare va vor afecta teoretic memoria device-urilor.

Veti putea totusi sa utilizati Backup si Sync pe Windows sau MacOS pentru a incarca ambele servicii la calitate superioara sau originala. Fotografiile si videoclipurile existente vor ramane in Google Drive si in Google Photos anunta compania nord-americana.

Google pregateste noul smartphone premium Google Pixel 4

Noul Google Pixel 4 a primit deja primele specificatii tehnice (din surse de incredere) in mediul online. Smartphone-ul care reprezinta urmatoarea mare provocare a companiei pe aceasta piata, ar putea fi lansat in curand.

Randarile indica si faptul ca Google Pixel 4 ar urma sa aiba doua difuzoare de tip grill, in partea de jos a telefonului, ceea ce s-a mai intamplat si la alte device-uri din seria Pixel. Se pare ca Google lucreaza in momentul de fata cu trei echipe de designeri, iar cel mai bun dintre modelele oferite va fi scos oficial pe piata. Aceasta informatie este una neoficiala, si provine din presa americana.

In ceea ce priveste restul configuratiei de pe Pixel 4, aflam ca device-ul de top al companiei va avea procesor Snapdragon 855 de la Qualcomm la bord, o memorie RAM de 6GB si cea mai noua varianta de Android, cea care momentan este denumita generic Android Q. Foarte probabil, in perioada urmatoare vom afla mai multe informatii despre Google Pixel 4, astfel ca vom reveni si noi cu mai multe detalii pentru dumneavoastra.