Stiri

Google Pixel 3 XL cu breton si format 19:9 apare online

Home  »  Stiri

catmobile

acum 6 ani

De obicei, Google isi introduce seria Pixel precum si alte produse importante, intr-un eveniment ce se produce in luna octombrie. Continuand traditia, este de asteptat ca puternicul concern american sa faca exact acelasi lucru si in acest an cu modelele Google Pixel 3 si Google Pixel 3 XL. Dar, inainte ca Google sa-si lanseze handset-urile, iata ca putem arunca deja o prima privire asupra aspectului lor.

Cum va arata Google Pixel 3 XL

Din primele scapari din presa pare evident ca viitorul Google Pixel 3 XL va avea breton, ceea ce nu cred ca trebuie privit neaparat ca un lucru pozitiv. E drept, face parte dintr-un real trend creat de catre cei de la Apple, dar poate tocmai din acest motiv, asteptam altceva de la Google.

Google Pixel 3 XL

Bretonul sau decupajul noului Google Pixel 3 XL va incopora un selfie shooter, diversi senzori, difuzor si un posibil senzor 3D. Acesta din urma ar urma sa fie folosit la deblocarea faciala, ceea ce ar fi un mare plus fata de alte telefoane care copiaza flagship-ul Apple. Ecranul Google Pixel 3 XL va avea aspect 19:9.

Pe de alta parte, in partea de jos a partii frontale observat un alt decupaj, care ar putea fi rezervat unui difuzor de tip grill, la fel ca si pe predecesorul sau.

In ceea ce priveste modelul clasic Google Pixel 3 se pare ca vom avea un aspect traditional 18:9 pe ecran si nu vom avea decupaj. Mai degraba, Google Pixel 3 pare sa semene cu modelele Samsung Galaxy S8 si Galaxy S9.

Google Pixel 3 XL (3)

Concluzionand, trebuie apreciat faptul ca in termeni de design, Google decide sa renunte la formatul traditional (invechit chiar i-am spune noi) 16:9. Nu putem oferi detalii despre specificatiile Google Pixel 3 XL si Pixel 3, dar putem anticipa ca ambele device-uri vor avea ecrane AMOLED. In cazul Google Pixel 3 XL ne vom putea baza sigur pe procesorul Snapdragon 845 de la Qualcomm si pe 4 sau 6 GB memorie RAM cu minim 64 GB rezervati stocarii de date. Google a facut minuni cu modulul foto de pe Pixle 2 asa ca ne asteptam ca producatorul sa nu renunte la senzorul singular in acest an. Foarte probabil, in octombrie, Google va lansa si un smartwatch sub brandul Pixel, alaturi de cele doua telefoane vedeta ale sale.

Summary
Author Rating
1star1star1star1star1star
Aggregate Rating
5 based on 2 votes