Stiri

Google Pixel 2XL ar putea avea probleme cu ecranul P-OLED

Home  »  Stiri

catmobile

acum 6 ani

Google Pixel 2XLMai multi utilizatori reclama primele probleme legate de noile Google Pixel 2 si Pixel 2 XL.

Se pare ca noile telefoane ale Google, modelele Google Pixel 2 si Google Pixel 2XL intampina primele probleme serioase. De fapt, reclamatiile userilor vin in legatura cu Google Pixel 2XL, smartphone-ul de tip phablet al companiei americane. Conform anumitor posesori ai noului flagship Google, telefonul are serioase probleme cu afisajul si sunetul!

Google Pixel 2XL si problema burn-in

Mai multi utilizatori raporteaza ca device-urile lor au probleme cu noul afisaj P-OLED (marca LG), la scurt timp dupa ce saptamana trecuta au fost semnalate probleme legate de reprezentarea culorilor pe aceste ecrane ultimul racnet.

De aceasta data, problema poarta semnatura „Burn-In”, iar Alex Dobie de la Android Central prezinta imaginea concreta a problemelor majore pe care aceste noi ecrane (foarte laudate) le au.

„Nu-mi amintesc cand am vazut ultima oara o problema de tip burn-in atat de grava la atat de scurt timp de la achizitia unui flagship” marturiseste Dobie pe contul sau de Twitter. Acelasi editor Android Central sustine ca nu a folosit ecranul telefonului non-stop ci intr-o maniera „normal use”. Dobie marturiseste ca o astfel de problema nu exista si pe Pixel 2, la o saptamana de la utilizarea telefonului. Nici nu ne surprinde: cele doua device-uri au ecrane diferite, in conditiile in care Pixel 2 vine cu un AMOLED de la Samsung, iar Google Pixel 2XL se bazeaza pe un P-OLED de la LG.

Problema a parut atat de semnificativa incat cei de la The Verge, una dintre cele mai reputate publicatii din domeniu, au luat legatura direct cu oficialii Google, care au confirmat ca se va efectua o „riguroasa investigatie cu privire la aceasta problema” dar i-au asigurat in acelasi timp pe cei de la The Verge ca toate produselor companiei trec prin teste serioase de calitate, astfel ca o problema generala la telefoanele Google Pixel 2XL este exclusa.

Google lucreaza deja la seria Pixel 3

Conform presei americane, compania Google a inceput deja sa lucreze la lansarea seriei Pixel 3. Techcrunch scrie ca Google a rezervat deja mai multe nume de cod pentru viitoarele modele din gama Pixel, care la anul ar putea propune mai mult de doua modele. Aceste nume de cod ar fi Albacore, Wahoo, Crosshatch si Blueline, adica, evident, nume de pesti. Va reamintim insa ca la fel s-a intamplat si anul trecut cand au aparut mai multe nume de cod, insa doar doua terminale, Google Pixel 2 si Google Pixel 2XL, au fost ulterior lansate oficial pe piata.

Summary
Google Pixel 2XL ar putea avea probleme cu ecranul P-OLED
Article Name
Google Pixel 2XL ar putea avea probleme cu ecranul P-OLED
Description
Mai multi utilizatori reclama probleme la ecranul P-OLED de pe Google Pixel 2XL. Google investigheaza aceasta problema.