Stiri

Google Pixel 2 in imagini reale

Home  »  Stiri

CatMobile.ro

acum 7 ani

Noul Google Pixel 2 apare in poze reale pentru prima data de cand se zvoneste ca va fi lansat oficial. Gama Pixel din acest an se anunta a fi una cat se poate de interesanta in materie de specificatii, dar detaliile design-ului nu scot in evidenta un aspect foarte atragator.

Cum arata noul Google Pixel 2: imagini reale

Din aceste imagini „scapate” pe internet putem deduce ca informatiile care sustineau ca Google Pixel va avea o camera foto duala sunt false. Telefonul pe care il veti putea observa in imaginile de mai jos are un singur senzor, pe partea din spate.

Google Pixel 2

Nu putem insa credibiliza intru totul aceaste imagini, astfel ca se prea poate sa fie vorba de un simplu prototip. Google pare sa fii instalat doua difuzoare din ceea ce se vede, asa ca foarte probabil telefonul va avea un sistem stereo. Senzorul de amprente este pozitionat tot pe partea din spate, ceva mai jos. Marginile sale sunt late, iar colturile rotunjite. Modelul din imagini este cel mai probabil modelul mic al gamei, pentru ca stim deja ca Google va lansa si o versiune de Google Pixel XL in acest an.

In materie de specificatii si speculatii, specialistii se asteapta ca acest device sa vina cu procesor Qualcomm Snapdragon 836, o versiune ceva mai puternica decat Snapdragon 835 din acest an. Acest detaliu nu pare deloc surprinzator daca tinem cont ca anul trecut, Snapdragon 821, versiunea mai puternica de la Snapdragon 820 a debutat chiar pe Google Pixel.

Google Pixel 2 (2)

Celalalt Pixel din 2017, Google Pixel 2 XL va fi un terminal de dimensiuni mai mari. Acesta ar urma sa aiba un panel OLED de 5.99 inch si procesor Snapdragon 835 de 2.45 Ghz. Conform informatiilor din presa indiana, Google Pixel 2 XL va avea un procesor la fel de puternic, 4 GB memorie RAM si 64 GB capacitate de stocare a datelor in versiunea standard.

Summary
 Google Pixel 2 in imagini reale
Article Name
Google Pixel 2 in imagini reale
Description
Noul Google Pixel 2 apare in poze reale pentru prima data de cand se zvoneste ca va fi lansat oficial de catre compania americana