Stiri

Google Pay a fost temporar înlăturat din App Store. În ce țară s-a întâmplat asta

Home  »  Stiri

catmobile

acum 3 ani

Aplicatia Google Pay a fost inlaturata temporar din App Store de catre Apple in India. Cauzele au fost date publicitatii imediat, iar compania nord americana a acuzat diverse bug-uri care au facut ca anumite tranzactii (multiple sustin unele surse) sa nu se poata efectua.

Google Pay a fost temporar înlăturat din App Store in India

Aplicatia Google Pay a fost inlaturata in India cu caracter temporar ca urmare a unor probleme care au cauzat imposibilitatea realizarii unor tranzactii pe telefoanele Apple, anunta Mobile Indian.

Conform sursei citate, aplicatia a fost inlaturata pentru o perioada de timp nedeterminata, iar utilizatorii au primit in timp real alte alternative, printre care PhonePe, Paytm sau BHIM UPI.

Potrivit unui purtător de cuvânt al companiei Google, care a transmis mesajul către Gadgets360, reiese ca: „Un număr mic de utilizatori Apple iOS au intampinat situatii in care nu au putut efectua plati important in tranzacțiile lor. Echipele noastre lucrează pentru a remedia problema cel mai devreme. Între timp, utilizatorii afectați pot contacta către asistența Google Pay prin intermediul aplicației pentru ajutor. Ne cerem scuze pentru neplăcerile aduse utilizatorilor noștri.” a anuntat acesta.

Aplicația a fost eliminată și în trecut, dar a revenit rapid in App Store. Se pare ca pentru moment, nu există o data certa in privinta remedierii problemelor sau o actualizare cu privire la momentul în care aplicația va fi din nou în magazin.

Utilizatorii Android din India au rămas neafectați până acum de aceasta situatie. Deși utilizatorii iOS care încă au aplicația instalată pe dispozitivele lor o pot folosi, sfatul specialistilor a fost unul clar: ”vă sfătuim să nu faceți acest lucru pentru moment din cauza eșecurilor tranzacției cu care s-au confruntat utilizatorii, ceea ce vă poate provoca neplăceri. Paytm, PhonePe sau o altă alternativă ar trebui să fie alegerea ta pentru moment” au anuntat acestia, citati de Mobile Indian.

Apropos de Apple, te rog nu uita ca iti poti achizitiona si modelul Apple iPhone SE 2 care a ajuns deja in tara noastra.

In Romania, am gasit cea mai buna oferta pentru tine la Apple iPhone SE la eMag. Aici poti achizitiona acum Telefon mobil Apple iPhone SE 2, 64GB, 4G, Black la pretul de 2.399 de lei. Poti cumpara device-ul si in rate, iar optiunea se poate demonstra avantajoasa. Vei plati aproximativ 130 de lei pe luna pentru a avea acest telefon, imediat, in buzunare. Ca noua oportunitate, eMag ti-l poate livra mai repede. Il comanzi astazi si il poti ridica chiar tu dintr-un centru easybox. Punctul de ridicare ti-l alegi chiar tu.