Stiri

Google Meet – functii noi pentru o experienta mult mai stabila in apelul video

Home  »  Stiri

catmobile

acum 3 ani

Google Meet introduce noi funcții pentru o experiență stabilă de apel video. Aplicația se va adapta acum la viteza internetului, astfel încât apelul să nu se deconecteze brusc.

Google Meet – functii noi pentru o experienta mult mai stabila in apelul video

Cei de la Google au adus imbunatatiri la nivelul aplicatiei Google Meet. Mai exact, gigantul nord-american nu doreste ca apelurile dumneavoastra sa se deconecteze brusc, astfel ca a venit cu functii noi pentru aplicatia Google Meet, pentru a va ajuta sa puteti beneficia de apeluri video mult mai stabile.

Google a lansat actualizari pentru ChromeOS care ii vor ajuta pe studenti sa apeleze video de acasa in timp ce ruleaza aplicatii precum Google Classroom, Documente, Foi de Calcul si Prezentari. Acest lucru se va intampla indiferent de deispozitiv sau de puterea pe care o are conexiunea la internet independent de situatie.

Google Meet se va adapta acum inteligent la viteza rețelei dumneavoastra, astfel încât apelul video să nu se deconecteze dintr-o dată, prin dezactivarea unor fluxuri video. Acest lucru se va întâmpla în cazul utilizării lățimii de bandă în rețea de către diferite dispozitive.

„Este extrem de important pentru noi sa ne asiguram ca dispozitivele pot gestiona conferintele video pe tot parcursul zilei in timp ce utilizatorii ruleaza si alte aplicatii ce necesita o cantitate importanta de energie. De aceea ne-am concentrat in ultima vreme pe imbunatatirea experientei de pe Chromebook-uri” a anuntat compania Google.

„Asadar, daca studentii isi iau notite intr-un document Google in timp ce se afla intr-o intalnire sau vor rula alte aplicatii software, vor putea sa se si vada in acelasi timp in cadrul conferintei” a mai anuntat Google.

Impreuna cu aceasta noua functie, compania a îmbunătățit și performanțele camerei Chromebook și a alimentării video, astfel încât să nu existe o procesare inutilă a datelor audio și video.

Echipele de ingineri care se ocupa de Google si Zoom au lucrat impreuna pentru a imbunatati calitatea serviciilor de pe dispozitivele Chrome: „La fel ca Google Meet, aplicatia Zoom isi va ajusta performantele in functie de dispozitivele utilizate si de lucrurile la care participantii isi folosesc dispozitivele” a mai completat Google.

Google a introdus, de asemenea, o nouă funcție pentru Google Meet numită „cameră verde”. În ecranul „Gata de înscriere” înainte de a vă alătura unei întâlniri, veți vedea acum butonul „Verificați sunetul și videoclipul”. După ce faceți clic pe ea, o fereastră pop-up nu va afișa doar imaginea dumneavoastra video, ci vă va permite să vedeți (și să schimbați) ce microfon, difuzor și cameră este în prezent live. Ulterior, puteti inregistra si un scurt videoclip de sase secunde, care o sa va arate o previzualizare a modului in care va arata apelul dumneavoastra video. Potrivit celor de la Google, clipul este privat si nu va fi salvat! Microfonul, difuzorul, camera si conexiunea vor fi de asemenea verificate de sistem si vor primi bife verzi daca functioneaza asa cum trebuie.

Nu uita să arunci și tu o privire peste oferta noastră de huse telefoane pe care o găsești disponibilă pe CatMobile.ro.