Stiri

Google a reintrodus aplicatia Google Maps pe Apple Watch dupa trei ani de zile

Home  »  Stiri

catmobile

acum 4 ani

Cu compatibilitatea pentru CarPlay Dashboard și o aplicație nouă pentru Apple Watch, persoanele care folosesc dispozitive iOS pot naviga în siguranță și ușor cu Google Maps chiar de la mașină sau de la încheietura mainii, anunta presa internationala.

Google a reintrodus aplicatia Google Maps pe Apple Watch dupa trei ani de zile

Google a făcut două anunțuri despre Google Maps in ceea ce priveste platformele Apple. În primul rând, Google a reintrodus aplicația Maps pe Apple Watch după trei ani de zile, cu indicații pas cu pas. Și în al doilea rând, Google a anuntat acum asistență pentru noile controale atunci când utilizatorul foloseste Google Maps pe CarPlay.

Google Maps este acum compatibil cu CarPlay Dashboard pe toate vehiculele acceptate CarPlay la nivel global. Aplicația Google Maps pentru Apple Watch începe să se raspandeasca în toată lumea în următoarele săptămâni. De reținut, Google Maps a fost disponibil anterior pe Apple Watch până în mai 2017, dar a fost retras de Google în 2017 fără nicio explicație.

Cu compatibilitatea pentru CarPlay Dashboard și o aplicație nouă pentru Apple Watch, persoanele care folosesc dispozitive iOS pot naviga în siguranță și ușor cu Google Maps chiar de la mașină sau de la încheietura mainii.

În tabloul de bord CarPlay, puteți acum să comutați sau să întrerupeți melodii din aplicația dumneavoastra media preferată, să derulați sau să ascultati podcast-uri sau cărți audio sau să verificați rapid programările din calendar fără să lăsați vreodată navigarea rotativă pe Maps de la Google.

Informațiile sunt afișate într-o vizualizare pe ecran împărțit, astfel încât să puteți obține informațiile de care aveți nevoie în timp ce vă concentrați pe drum.

Prin aplicația Maps pentru Apple Watch de la Google, puteți naviga cu ușurință cu mașina, bicicleta, transportul public sau pe jos. Obțineți rapid timpul estimat de sosire și indicații pas cu pas către destinațiile pe care le-ați salvat, cum ar fi Acasă sau locul de muncă, precum și alte comenzi rapide pe care le-ați setat în aplicație. Pentru toate celelalte destinații, puteți începe să navigați de pe telefon și să vă continuati traseul de unde l-ați oprit pe ceas.

Microsoft si Google au batut palma pentru a crea aplicatii web pentru Android

Microsoft si Google au batut palma pentru a crea aplicatii web pentru Android. Acest parteneriat va ajuta intr-un final, atat utilizatorii, cat și dezvoltatorii deopotrivă. Prin faptul ca Google ofera suport bibliotecii de instrumente Microsoft, mai multe aplicații web pot fi create cu ușurință, scrie The Verge.

Acest parteneriat va însemna că o mulțime de site-uri web de pe Android vor primi suport pentru aplicații web native.

Acest lucru va ajuta Android să ajungă la un nou set de utilizatori care nu ar trebui să descarce o aplicație, deoarece versiunea site-ului poate funcționa la fel. Navigarea mobilă în ansamblu ar deveni mai ușoară și mai interactivă.