Stiri

Google Maps primește noi funcții legate de Covid pentru a vă menține în siguranță

Home  »  Stiri

catmobile

acum 3 ani

Pentru ca pandemia de coronavirus reprezinta in continuare o amenintare la nivel mondial, cei de la Google continua sa-si imbunatateasa, atat cat pot, serviciile pentru a sari in sprijinul populatiei. Astfel, aplicatia Google Maps, atat pentru Android cat și pentru iOS va afișa în curând mai multe informații, inclusiv cazuri detectate permanent într-o zonă, împreună cu legături rapide către resursele COVID de la autoritățile locale, anunta presa internationala.

Google Maps primește noi funcții legate de Covid

Numarul impresionant de functii noi pe care le aduce Google in Google Maps continua sa creasca. Potrivit celor de la The Verge, Google a adăugat până acum aproape 250 de funcții noi și îmbunătățiri la Maps de când a început pandemia de coronavirus.

Google a decis sa faca asta, deoarece oamenii intenționau să călătorească (in acel moment) în sezonul de vacanță. Acum, Google a anunțat lansarea a două noi funcții în următoarele săptămâni, cu toate ca vorbim deja despre un alt moment al anului, diferit de ideea de vara si de vacanta.

Potrivit Google, aplicatia Google Maps, atat pentru Android cat și pentru iOS va afișa în curând mai multe informații, inclusiv cazuri detectate permanent într-o zonă, împreună cu legături rapide către resursele COVID de la autoritățile locale. Acest lucru este deosebit de util dacă ieșiți din oraș și trebuie să fiți la curent cu ceea ce se intampla intr-o anumita zona, daca aveti nevoie sa stiti unde sunt locurile de testare sau, dupa caz, restricțiile din alt oraș pe care il cunoasteti mai putin.

De asemenea, dacă trebuie să luați transportul în comun, Google Maps vă poate ajuta sa respectati mai usor distanta sociala, cu informații in timp real despre locurile care sunt extrem de aglomerate. Pe Android și iOS la nivel global, veți începe să vedeți cât de aglomerată este linia de autobuz, tren sau metrou acum, pe baza feedback-ului în timp real al utilizatorilor Google Maps din întreaga lume (oriunde sunt disponibile date).

Pentru a ajuta utilizatorii in ceea ce priveste comenzile online pentru macare, Google adaugă o funcție pentru a vedea starea live a comenzilor de preluare și livrare în țările selectate, inclusiv Statele Unite, Canada, Germania, Australia, Brazilia și India atunci când rezervați sau comandați cu ajutorul localizarii Google Maps, pe Android și iOS. Acum, puteți știi când să vă ridicați mâncarea sau când vă puteți aștepta să vă ajungă la ușă. De asemenea, puteți vedea timpii de așteptare și taxele de livrare și puteți reordona cu ușurință preferințele direct din aplicația Google Maps. De asemenea, si când este sigur să vă îndreptați către restaurante, în curând veți putea vedea rapid starea rezervării dvs. în 70 de țări din întreaga lume.

De asemenea, de acum, prin aplicatia Google Maps puteți reda conținut media de la sute de furnizori din întreaga lume, inclusiv YouTube Music, Spotify, Google Podcasts și multe altele. Modul de conducere face ca toate acestea să fie posibile fără a părăsi ecranul de navigare, astfel încât să puteți minimiza distracțiile pe drum. Pentru a începe cu modul de conducere, începeți să navigați la o destinație cu Google Maps și atingeți fereastra pop-up pentru a începe. Sau accesați setările Asistentului de pe telefonul dvs. Android sau spuneți „Hei Google, deschideți setările Asistentului”. Apoi selectați „Noțiuni de bază”, alegeți „Modul de conducere” și porniți-l.

Etichete:

Google Maps