Stiri

Google Lens disponibila acum si pe alte telefoane Android

Home  »  Stiri

CatMobile.ro

acum 6 ani

Google Lens va ajunge si pe alte telefoane Android, dar si pe iPhone-uri, ne anunta cei de la The Verge. Aplicatia nu va mai fi disponibila doar pentru telefoanele Google.

Google Lens acum si pe flagship-uri Android sau iPhone-uri

Veste buna pentru cei care au in proprietate alte telefoane decat Google Pixel. Flagship-urile Android de la Samsung, LG, Sony, Huawei sau Nokia vor primi „dreptul” de a accesa aceasta aplicatie made by Google. Totodata, The Verge scrie ca Google Lens va ajunge si pe telefoanele celor de la Apple, semn ca Google a cedat in fata provocarilor.

Google Lens (2)

Daca ai un flagship de la Samsung, LG, Nokia, Sony, Huawei sau Motorola va trebui insa pentru a beneficia de Google Lens sa ai activat si Google Assistant. Ba mai mult, Google Lens solicita ca utilizatorul sa aiba si cea mai noua versiune a aplicatiei Google Photos.

Conform companiei Google, cat mai multi utilizatori de Android si Apple vor primi accesul la Google Lens, e drept, in mai multe runde.

Google Lens

Pentru iOS 11.2.6, nu se cunoaste momentan cu exactitate cand ar putea ajunge aplicatia celor de la Google, insa pe Android, informatiile din media precizeaza ca Lens ar fi trebuit sa ajunga deja incepand cu data de 2 martie.

Ce este Google Lens

Prin aplicatia Google Lens, utilizatorul isi poate indrepta camera telefonului catre un anumit obiect, iar cu ajutorul motorului de cautare si al Google Assistant, acesta va primi informatii in timp real despre acel obiect.

Google Lens (3)

Spre exemplu, daca fotografiezi o carte de vizita, pot salva automat numarul de telefon in agenda, iar daca fotografiezi o carte, poti obtine in timp real recenzii despre acea carte precum si alte detalii printre care si cel mai avantajos pret.

Acelasi lucru se aplica si in cazul in care faci sa zicem o vizita la muzeu: in timp real, vei afla informatii importante despre un tablou sa zicem pe care l-ai fotografiat pe loc.

Aplicatia a fost anuntata de Google in octombrie anul trecut, este integrata in Google Assistant si activa in Google Photos, dar era disponibila doar pe telefoanele celor de la Google, din gama Pixel.

Summary
Author Rating
1star1star1star1star1star
Aggregate Rating
5 based on 2 votes