Stiri

Global Mobile Awards 2020: OnePlus 7T Pro a fost desemnat cel mai bun smartphone!

Home  »  Stiri

catmobile

acum 2 ani

Organizatorii Mobile World Congress, GSMA, organizează în fiecare an premiile Global Mobile Awards. Anul acesta însă, show-ul a fost anulat din cauza epidemiei de coronavirus, însă mai multe premii au fost deja anunțate publicului larg. Smartphone-ul premium al celor de la OnePlus, modelul 7T Pro a fost desemnat telefonului anului.

Global Mobile Awards 2020: OnePlus 7T Pro a fost desemnat cel mai bun smartphone!

”De nedepășit!” Așa a fost anunțat și prezentat OnePlus 7T Pro, smartphone-ul care a primit la Global Mobile Awards 2020 premiul pentru cel mai bun telefon al anului.

Conform judecătorilor galei, OnePlus 7T Pro a primit premiul datorită procesorului său ”ultra rapid”, ecranului excelent, dar și experienței software, considerată a fi la cel mai înalt nivel.

Pentru a vă reaminti, OnePlus 7T Pro este un smartphone lansat de brandul chinezesc anul trecut. Device-ul, încadrat în categoria telefoanelor premium, are Snapdragon 855 Plus la bord, cel mai puternic procesor dedicat telefoanelor Android. Flagshipul rulează din fabrica Android 10 cu interfața Oxygen 10.0 care oferă o experiență de cel mai înalt nivel utilizatorilor. Display-ul este de asemenea unul de top și are o rată de refresh de 90Hz.

Mai mult, OnePlus 7T Pro are tehnologie de incarcare rapida Warp Charge 30T, ceea ce înseamnă că flagshipul se poate încarca extrem de rapid. OnePlus 7T Pro, telefonul anului în opinia juriului de la Global Mobile Awards 2020 este unul dintre cele mai puternice terminale cu Android de pe piață.

După ce OnePlus a primit acest premiu, CEO-ul companiei, Pete Lau a explicat pentru presa din Asia: ”Suntem onorați de premiul primit la Global Mobile Awards 2020. Modelul OnePlus 7T Pro este unul dintre telefoanele de care suntem foarte mândri. Ne-am luptat pentru a oferi consumatorilor noștri cea mai bună experiență posibilă și cred că în mare, am reușit. Vom continua să lucrăm pentru îmbunătățirea experiențelor de care merită să aibă parte toți consumatorii OnePlus. Este un premiu care ne onorează, dar care în același timp, ne și obligă” a mărturisit Pete Lau.

John Hoffman, CEO al GSMA Ltd, unul dintre organizatorii Global Mobile Awards 2020 a declarat și el: ”Felicitările noastre pentru OnePlus care a cucerit pe merit acest premiu. OnePlus 7T Pro a fost declarat cel mai bun smartphone al anului la Global Mobile Awards 2020, iar acest premiu este fără îndoială, unul meritat. Aceste premii reprezintă un testament al ingeniozității tehnologice și considerăm că jurații au ales exact așa cum trebuie. Meritul le aparține lor, noi ne facem doar datoria de a crea un eveniment cât se poate de prizabil pentru publicul larg. Încă o dată, felicitări companiei OnePlus, care continuă să impresioneze prin tehnicile inovatoare pe care le folosesc” a mărturisit și Hoffman.