Reviews, Stiri

Gionee X1s lansat oficial: pret, specificatii tehnice si pareri

Home  »  Reviews  »  Stiri

CatMobile.ro

acum 7 ani

Gionee a lansat luna trecuta entry-level-ul Gionee X1, iar astazi a anuntat oficial si noul Gionee X1s, un smartphone care seamana destul de mult din multe puncte de vedere cu fratele sau de gama, dar care aduce si cateva noutati.

Gionee X1s specificatii oficiale

Asadar producatorul, a decis in mod evident sa propuna pe noul Gionee X1s si cateva deosebiri importante fata de modelul standard. In primul rand, Gionee X1s are un ecran ceva mai mare, de 5.2 inch in diagonala cu rezolutie HD si protectie Corning Gorilla Glass.

Gionee X1s

Versiunea de procesor pe care Gionee a adus-o pe acest terminal este una usor superioarea versiunii de pe smartphone-ul lansat luna trecuta. Acum avem un model de procesor MT6737T de la MediaTek, care functioneaza cu 3GB memorie RAM si cu aceeasi capacitate de stocare a datelor de 16GB. Aditional, utilizatorul poate adauga pana la 256 GB prin slotul pentru carduri microSD.

Gionee X1s aduce imbunatatiri si la segmentul foto. Camera foto principala a device-ului are un senzor de 13 megapixeli, in timp ce camera frontala, destinata selfie-urilor, face un important salt spre 16 megapixeli rezolutie. In plus, vine si cu cateva optiuni interesante precum Face Beauty 2.0 sau Beautified Video.

Senzorul de amprente al telefonului este montat sub camera, iar in materie de design, producatorul a decis sa introduca pe noul model X1s un difuzor de tip gril pe partea din spate. Nu lipeste mufa pentru casti de 3.5 milimetri in partea de sus a terminalului si portul microUSB pentru incarcarea bateriei de 4000 de miliamperi in partea de jos. Gionee X1s ruleaza din fabrica Amigo 4.0 UI, interfata proprietara a producatorului, care customizeaza destul de inspirat sistemul de operare Android 7.0 Nougat.

Specificatii cheie:

-Ecran: 5.2 inch, rezolutie HD, Corning Gorilla Glass 

-Procesor: MediaTek, MT6737T

-Memorie: 3GB RAM si 16 GB ROM (extensibila pana la 256 GB via microSD)

-Sistem de operare: Android Nougat cu Amigo UI 4.0

-Dotari foto: 13 + 16 megapixeli (spate, fata)

-Acumulator: 4000 mAh

Pret Gionee X1s

Noul smartphone Gionee X1s poate fi achizitionat pe culori precum negru si auriu. El va vi disponibil la achizitie pe diverse site-uri din Asia (asupra carora vom reveni pe viitor) incepand din data de 21 septembrie. Pretul Gionee X1s este de 202$, echivalentul a 775 de lei la ora redactarii acestui articol.

Etichete:

Summary
product image
Aggregate Rating
4 based on 2 votes
Brand Name
Gionee
Product Name
Gionee X1s
Price
$ 202