Stiri

Gionee Steel 2 Plus lansat oficial: vine cu baterie de 5000 mAh si display 18:9

Home  »  Stiri

CatMobile.ro

acum 7 ani

Gionee a lansat recent terminalul Gionee M7 despre care am discutat si noi zilele trecute pe blog.catmobile.ro. Astazi insa, vom arunca o privire spre noul device cu ecran 18:9 FullView, Gionee Steel 2 Plus, telefon anuntat astazi de catre compania producatoare.

Gionee Steel 2 Plus specificatii tehnice

Anul trecut in ianuarie, Gionee lansat modelul Steel 2. Varianta Plus din acest an este un upgrade pe care compania il face dispozitivului de anul trecut, cu mentiunea ca device-ul are cateva specificatii net superioare. In fapt, specificatiile modelului Gionee Steel 2 Plus sunt exact specificatiile pe care le-a dezvaluit site-ul TENAA in urma cu cateva zile pentru modelul cu numele de cod Gionee GN5007.

Gionee Steel 2 Plus

Trecand insa la detalii concrete, iata ce configuratie are noul Gionee Steel 2 Plus. Telefonul vine cu un display FullView format 18:9 si diagonala de 6 inch. Acest ecran suporta o rezolutie HD+, ceea ce mi se pare sincer destul de putin daca tinem cont de diagonala sa mare. As fi preferat sa vad pe noul Gionee Steel 2 Plus macar un Full HD+ asa cum obisnuiesc mai nou companiile din China sa ne propuna.

Motorul noului terminal este un procesor Snapdragon 435 de la Qualcomm, ceea ce reprezinta un pas interesant inainte pe care il face compania. Modelul anterior se baza pe un chipset de la Mediatek, model MT6737, iar pasul spre 435 Snapdragon de la Qualcomm este evident unul in fata. Procesorul este cuplat cu 4GB memorie RAM si cu 64 GB capacitate nativa de stocare a datelor. Si aici Gionee inregistreaza un upgrade fata de anul trecut, tinand cont de faptul ca Steel 2 se baza pe 3GB memorie RAM si pe 16/32 GB capacitate nativa de stocare a datelor.

Un singur senzor avem pe camera principala cu rezolutie de 13 megapixeli si cu LED Flash in partea dreapta. Camera frontala, pentru selfie-uri, a primit insa un mic upgrade trecand acum la 8 megapixeli rezolutie. Un alt adaggio important este reprezentat pe noul Gionee Steel 2 Plus de prezenta unui senzor de amprente, care este de asemenea pozitionat pe partea din spate a terminalului.

Producatorul chinez a decis acum sa implementeze o baterie de 5000 de miliamperi in configuratia telefonului, una mult mai apropiata de giganticul ecran pe care Gionee l-a alaturat modelului Gionee Steel 2 Plus. Anul trecut, Steel 2 se baza pe 4000 miliamperi, dar va reamintim ca dimensiunea ecranului sau era una mult mai mica, iar diagonala avea doar 5 inch.

Pret si disponibilitate Gionee Steel 2 Plus

Noul device al companiei chineze este cotat acum la 302 dolari, echivalentul a 1175 de lei la ora redactarii acestui articol. Gionee Steel 2 Plus este disponibil pe culori precum albastru, auriu si negru, insa momentan nu s-a facut nicio precizare concreta privitoare la data disponibilitatii sale. Vom reveni cu amanunte despre acest subiect in perioada urmatoare.

UPDATE: » Luni, Gionee a anuntat oficial terminalele Gionee M7 si Gionee Steel 2 Plus. Interesant este ca producatorul a lansat astazi 28 septembrie 2017 oficial in Thailanda acest device, Gionee Steel 2 Plus, dar sub numele de Gionee M7 Power! Vom reveni in curand cu amanunte despre aceasta informatie.

Summary
product image
Aggregate Rating
5 based on 1 votes
Brand Name
Gionee
Product Name
Gionee Steel 2 Plus