Reviews

Gionee S11S review » pret, disponibilitate, pareri, specificatii tehnice

Home  »  Reviews

CatMobile.ro

acum 6 ani

Gionee S11S review »»» Gionee S11S este un telefon pe care producatorul chinez l-a lansat in luna noiembrie a anului trecut. Phabletul se bazeaza pe un impresionant AMOLED capacitiv si pe un procesor suficient de puternic pentru a impresiona, in combinatia atractiva cu memoria RAM.

In plus, cele patru camere foto si aspectul telefonului lasa o noua impresie placuta, astfel ca merita sa aruncam o privire ceva mai atenta asupra sa. Despre phabletul Gionee S11S gasiti detalii concludente in cadrul acestui articol.

Dupa Gionee M7 si Gionee M7 Plus, acest device al producatorului din China a atras foarte mult atentia pe finalul anului trecut. Specificatiile sale cheie sunt cele de mai jos si probabil ca veti realiza si de ce acest telefon a starnit un important val de interes in China.

Specificatii cheie Gionee S11S

  • Display : 6.01 inch FHD, Super AMOLED touchscreen
  • Dual SIM
  • 4G: Da
  • Senzor de amprente: da, montat pe spate
  • OS: Android 7.0 Nougat
  • Procesor: Octa core 2.3GHz
  • Chipset: MediaTek Helio P30
  • RAM: 6GB
  • ROM: 64GB
  • Bluetooth 4.2
  • SD card: microSD, disponibil, pana la 256GB
  • Camera frontala: 20MP + 8MP
  • Camera spate: 16MP + 8MP
  • Baterie: 3600mAh lithium polymer si quick charge
  • Alte optiuni: GPS + GLONASS, NFC, radio FM. 4G VoLTE, WiFi 802.11 ac dual-band , MicroUSB 2.0 cu OTG, senzor de amprente

Gionee S11S review: Display

Telefonul Gionee S11S ofera un ecran spectaculos, super AMOLED, foarte atractiv pentru toti cei care vizeaza achizitionarea unui telefon cu ecran mare. Display-ul are o diagonala de 6.01 inch, un aspect care ne indeamna sa spunem ca Gionee S11S este unul dintre cele mai interesante telefoane cu o astfel de diagonala si ecran Super AMOLED de pe piata.

Gionee S11S (2)

Raportul dintre ecran si corp atinge un procent remarcabil de 82.4%, in timp ce formatul acestui display este unul 18:9, cu o densitate a pixelilor de 402 pixeli per inch. AMOLED-ul capacitive touchscreen in 16 milioane de culori de pe Gionee S11S suporta o rezolutie de 2160 x 1080 pixeli.

Gionee S11S review: calitatea constructiei

Este inca un detaliu in favoarea acestui terminal. Calitatea constructiei sale este una excelenta, insa de departe, cel mai atractiv detaliu legat de felul in care a fost gandit de Gionee este aspectul. Device-ul nu are practic margini laterale pe partea din fata, ci doar margini putin mai groase in partea de sus si partea de jos.

Gionee S11S (3)

Cu toate acestea, ele nu sunt deranjante, ba chiar par sa lase o nota placuta de eleganta. Colturile telefonului sunt rotunjite, un aspect care contribuie de asemenea la partea estetica. Materialele folosite la constructia device-ului sunt sticla (pentru partea din fata si spate) si aluminiul (pentru rama metalica). Design-ul telefonului este unul foarte slim, iar grosimea de 6.95 milimetri spune totul despre asta.

Gionee S11S review: sistem de operare

Modelul Gionee S11S ruleaza un sistem de operare mai vechi al celor de la Google. Nu foarte vechi insa, pentru ca este vorba despre Android 7.1 Nougat, un OS extrem de bine customizat cu interfata in-house a producatorului Amigo 5.0. Era si mai ok totul daca OS-ul era ceva mai „curat” insa chiar si-asa, acest sistem de operare corespunde celor mai inalte standarde solicitate de producator

Gionee S11S review: performanta medie cu accente foarte bune

Handsetul celor de la Gionee se bazeaza pe un procesor octa-core de la MediaTek. Este vorba despre Helio P30, un chipset bazat pe opt nuclee Cortex A53, care ating frecvente maxime, dupa cum urmeaza:

  • – patru nuclee Cortex-A53 ating 2.3 Ghz
  • – patru nuclee ating Cortex-A53 ating 1.65 Ghz

Gionee S11S review

Un mare plus este reprezentat de prezenta unei memorii de tip RAM de 6 GB. Pare absolut suficienta pentru orice operatiune online si pentru orice joc (proces de gaming). Capacitatea de stocare a datelor (in forma sa nativa) atinge 64 de GB, dar poate fi extinsa.

Gionee S11S review: dotari foto impresionante

Patru camere! Asa se prezenta in noiembrie anul trecut acest device: cu patru camere foto, doua pe fata si alte doua pe spate.

De fapt este vorba despre o combinatie de senzori de 16+8 megapixeli pe spate, respectiv de 20+8 megapixeli pe fata. Sub nicio forma selfie-urile in grup sau „soltaire” vor reprezenta o problema.

Gionee S11S review

Camera principala vine cu blitz LED, face detection, HDR sau panorama, in timp ce poate inregistra in format Full HD cu 30 de cadre pe secunda. Camera frontala produce selfie-uri minunate si sesiuni de video calling excelente.

Gionee S11S review: cat costa acest model?

Din pacate, S11S de la Gionee nu are tocmai un pret echilibrat. Conform presei din China, in aceasta zona, telefonul poate fi achizitionat pentru 500 de dolari, o suma pe care o consider totusi exagerata.

Summary
product image
Author Rating
1star1star1star1star1star
Aggregate Rating
5 based on 2 votes
Brand Name
Gionee
Product Name
Gionee S11S
Price
$ 500