Stiri

Gionee S10C detalii oficiale

Home  »  Stiri

CatMobile.ro

acum 7 ani

Gionee S10C (2)Gionee S10C este practic o noua versiue de Gionee S10, smartphone-ul cu patru camere foto si procesor Helio P25 despre care am discutat in trecut si pe site-ul nostru. Daca sunteti interesati de mai multe detalii legate de modelul standard Gionee S10 puteti citi acest articol. Revenind insa la Gionee S10C, ei bine, acest terminal a fost lansat oficial de compania chineza si listat la pretul de 235 de dolari. Asta inseamna ca romanii interesati de achizitionarea device-ului, vor fi nevoiti sa scoata din buzunar in jur de 950 de lei.

Gionee S10C specificatii si detalii oficiale

Noul Gionee S10C este un item diferit de modelul standard, avand o configuratie ceva mai „lite”. Descoperim aruncand o privire pe lista specificatiilor, un terminal totusi interesant, care se remarca printr-un design placut, nu neaparat original, dar destul de atragator.

Gionee S10C beneficiaza de un ecran cu diagonala de 5.2 inch si rezolutie HD (in speta 1280×720 pixeli). Protejat de Corning Gorilla Glass si imbracat in sticla 2.5D, ecranul modelului Gionee S10C este unul capacitiv, in 16 milioane de culori, cu o densitate a pixelilor de 282 ppi.

Sub capota sa, Gionee S10C ascunde un procesor quad-core pe 64 de biti, Qualcomm Snapdragon 427 MSM 8920, setat la frecventa de 1.4 Ghz. Acesta are patru nuclee Cortex A53 la bord si functioneaza in tandem cu placa video Adreno 308.

Gionee S10C (3)

4GB memorie RAM si 32 GB memorie interna par suficiente pentru ceea ce doreste Gionee de la acest device, care ruleaza din fabrica Android 7.0 Nougat, un sistem de operare customizat cu interfata grafica Amigo OS 4.0.

Cel mai intens efort depus de Gionee in acest telefon pare cel depus in privinta dotarilor foto. Aici, Gionee S10C sta foarte bine beneficiind de o camera frontala cu rezolutie de 16 megapixeli si captura video Full HD cu 30 de cadre pe secunda. Camera principala a handset-ului are o rezolutie de 13 megapixeli si vine echipata cu flash LED, PDAF, autofocus, touch focus, face detection, HDR, panorama si posibilitate de captura video in format Full HD cu 30 de cadre pe secunda. Well done, Gionee!

Gionee S10C

Smartphone-ul este unul 4G LTE Cat 4 si nu este privat de prezenta senzorului de amprenta, pe care il vom descoperi pe partea din fata a terminalului incorporat in butonul home.

Gionee S10C pret si disponibilitate

Modelul Gionee S10C cantareste doar 151 de grame si are o grosime de 7.9 milimetri. Terminalul poate fi achizitionat pe culori precum negru, auriu si verde si va costa 235 de dolari.

Summary
product image
Author Rating
1star1stargraygraygray
Aggregate Rating
no rating based on 0 votes
Brand Name
Gionee
Product Name
Gionee S10C
Price
$ 235