Stiri

Gionee pregateste modelul Gionee S11

Home  »  Stiri

CatMobile.ro

acum 7 ani

Nu mai departe de ieri anuntam lansarea oficiala a terminalului Gionee Steel 2 Plus, lansare care vine la scurt timp dupa ce producatorul chinez a prezentat de asemenea oficial si modelul Gionee M7, primul smartphone cu procesor Helio P30 sio 6 GB memorie RAM. Se pare ca cei de la Gionee sunt pe cale sa mai „arunce” pe piata un telefon in perioada imediat urmatoare, de aceasta data unul si mai calitativ. Modelul Gionee S11 ar putea vedea in curand lumina zilei, anunta presa asiatica.

Gionee S11 specificatii conform GFXBench

In baza de date a site-ului GFXBench a aparut un model de telefon al acestui producator. Este vorba despre Gionee S11, un device care va avea ecran 18:9 FullView. Gionee S11 este anuntat de site-ul de benchmarking cu specificatii foarte atractive si ar putea fi o placuta surpriza in sectorul telefoanelor de tip phablet.

Gionee S11

Nu vorbim de un phablet oarecare ci de un phablet aproape XXL. Acest model Gionee S11 va avea un ecran cu diagonala de 6 inch si rezolutie Full HD+ adica 2160 x 1080 pixeli. Firma chineza a lansat recent un al telefon cu aceeasi diagonala a ecranului si despre care am pomenint si noi mai sus. (modelul M7).

Noul telefon Gionee S11 va avea astfel un ecran cu afisaj 18:9 insa si alte specificatii foarte atractive. Spre exemplu, GFXBench anunta ca S11 de la Gionee va avea un procesor MediaTek tactat la frecventa de 2.3 Ghz si cuplat cu placa video ARM Mali G71. Terminalul va avea de asemenea 4 GB memorie RAM si 64 GB de stocare interna, urmand a rula din fabrica cea mai noua versiune a interfatei Amigo, care customizeaza de fapt sistemul de operare Android 7.1.1 Nougat.

Acelasi site de benchmarking confirma faptul ca Gionee S11 va avea o camera foto principala cu senzor de 16 megapixeli si o camera frontala cu senzor de imagine de 5 megapixeli. Nu exista nicio confirmare pe moment asupra „dualitatii” vreuneia dintre cele doua camere de pe fata, sau de pe spate. De asemenea, GFXBench nu ne dezvaluie nici detalii despre acumulatorul terminalului, dar conform celor de la Gizmochina, Gionee S11 va avea o baterie cu o capacitate de 3500 miliamperi.

Summary
Gionee pregateste modelul Gionee S11
Article Name
Gionee pregateste modelul Gionee S11
Description
Primele specificatii ale modelului Gionee S11 au iesit la iveala datorita site-ului de benchmarking GFXBench