Stiri

Gionee M7 Power va fi lansat pe 28 septembrie

Home  »  Stiri

catmobile

acum 7 ani

Gionee M7 Power este urmatorul full-screen smartphone pe care compania chineza il va lansa pe piata. Despre acest device ati putut citi deja primele detalii pe site-ul nostru cand anuntam specificatiile Gionee M7 Power conform bazei de date a site-ului de benchmarking, GFXBench.

Gionee M7 Power va fi lansat pe 28 septembrie

Conform unui poster de pe platforma media Weibo, compania chineza ne edifica asupra datei oficiale de lansare a acestui interesant terminal. Pe 28 septembrie in Thailanda, Gionee M7 Power va fi prezentat presei in cadrul unui eveniment special.

Gionee M7 Power

Telefonul cu ecran full screen este denumit de catre producator FullView si inseamna o noua prezenta interesanta pe piata dupa ce recent am avut parte sau vom avea in curand de:

Gionee M7 Power (2)

Speculatiile privitoare la ecrnaul FullView de pe Gionee M7 Power indica faptul ca terminalul va suporta o rezolutie 2160 x 1080 pixeli si un raport 18:9. Aflam ca M7 Power va fi propulsat de un procesor MediaTek MT6757CD cuplat cu 6GB memorie RAM si 64 GB sotcare nativa. Foarte probabil, telefonul va avea si o baterie de mari proportii, in timp ce constructia sa va fi una slim si bazata aproape in exclusivitate metalica. Gionee M7 va rula Android 7.1.1 Nougat si nu va fi lipsit de barometru, giroscop, pedometru, functia NFC, senzor de proximitate, accelerometru, bluetooth si GPS

Summary
Article Name
Gionee M7 Power va fi lansat pe 28 septembrie
Description
Noul Gionee M7 Power va fi lansat pe 28 septembrie in Thailanda. Terminalul va avea un super ecran de tip full screen