Stiri

Gionee M7 Plus a primit certificarea TENAA

Home  »  Stiri

CatMobile.ro

acum 6 ani

Viitorul smartphone al companiei Gionee, modelul Gionee M7 Plus, cel despre care se presupune ca va fi viitorul flagship al producatorului chinez, a avut parte de numeroase scapari in presa in ultimele saptamani. Iata insa ca acum, terminalul a primit certificarea TENAA din partea autoritatilor chineze, ceea ce inseamna ca in foarte scurt timp, device-ul va fi lansat oficial pe piata.

Gionee M7 Plus design

Mai mult decat atat, certificarea TENAA ne ofera si o imagine aproape completa asupra design-ului telefonului, care insa este foarte apropiata de ceea ce ne asteptam sa vedem, dupa ultimele scurgeri de informatii. Smartphone-ul are o constructie metalica si un spate din piele, ceea ce-i confera un look aproape unic, in comparatie cu alte telefoane traditionale.

Gionee M7 Plus

Tot pe partea din spate descoperim camera foto duala si senzorul de amprente care este plasat chiar sub acest modul. Smartphone-ul beneficiaza de un display full-screen cu margini foarte subtiri in margini.

Chiar daca listarea de pe site-ul TENAA nu ne dezvaluie si specificatiile complete ale telefonului, din precedenta listare via GFXBench stim deja ce configuratie va imbraca acest model Gionee M7 Plus.

Gionee M7 Plus specificatii tehnice

Gionee M7 Plus ne va impresiona prin ecranul sau de 6.43″” de tip Full View, ecran care suporta o rezolutie 2160 x1080 pixeli si are evident, un aspect 18:9. Ecranul vine cu sticla curbata 2.5D, iar sub capota, Gionee M7 Plus ascunde un procesor Snapdragon 660 de la Qualcomm, cuplat cu 6GB memorie RAM si 64 GB capacitate de stocare a datelor.

In ceea ce priveste modulul foto, terminalul ne asigura de cele doua camere de pe spate cu senzori de 16 megapixeli si aduce frontal un selfie-shooter de 8 megapixeli. Gionee M7 Plus ruleaza din fabrica Android 7.1 Nougat, sistem de operare pe care Gionee l-a customizat cu interfata Amigo OS 5.0. Din pacate, pentru moment, nu se cunosc suficiente informatii despre capacitatea bateriei de pe acest dispozitiv.

Tinand cont de aceste specificatii, Gionee M7 Plus este clar ca va intra pe sectorul mid-range, dar la fel de clar este ca va avea un pret de achizitie destul de rezonabil, ceea ce l-ar putea transforma intr-un best buy pe viitor.

In timp ce compania Gionee nu a anuntat pentru moment o data oficiala de lansare a acestui telefon se pare ca device-ul va deveni oficial in data de 26 noiembrie, ne anunta presa din China.