Stiri

Gionee M7 Plus apare in baza de date a site-ului GFXBench

Home  »  Stiri

CatMobile.ro

acum 6 ani

In septembrie, compania Gionee lansa pe piata Gionee M7, smartphone cu ecran 18:9 si procesor Helio P30. La scurt timp distanta, in baza de date a site-ului de benchmarking GFX Bench apare si Gionee M7 Plus, un device care propune specificatii atractive si un design spectaculos.

Gionee M7 Plus specificatii tehnice conform GFXBench

Gionee M7 Plus aparuse recent si in baza de date AnTuTu, iar aparitia sa in GFXBench confirma faptul ca device-ul este foarte aproape de lansarea oficiala.

Gionee M7 Plus GFXBench

Conform acestei listari, Gionee M7 Plus ar avea un ecran de 7.5″ (!) ceea ce evident pare putin probabil si trece mai degraba a eroare. Majoritatea informatiilor despre acest device confirma un ecran de dimensiuni gigantice, dar cu diagonala de 6.43-inch, care suporta o rezolutie Full HD+. De altfel, foarte cunoscutul leaker Evan Blass a confirmat diagonala de 6.43-inch pentru acest terminal.

Conform acestei listari, ni se confirma faptul ca device-ul va fi echipat cu un procesor Snapdragon 660 de la Qualcomm, procesor tactat la frecventa de 2.2 Ghz. Acest chipset este cuplat cu placa video Adreno 512, dar si cu 6GB memorie RAM. Capacitatea de stocare a datelor atinge 64 GB si foarte probabil va putea fi extinsa pana la 256Gb.

Este foarte probabil ca Gionee M7 Plus sa beneficieze de un selfie-cam de 8 megapixeli si de setup dual pe partea din spate. Unul dintre senzorii de pe spatele terminalului are o rezolutie de 16 megapixeli. Este de asemenea de asteptat ca Gionee M7 Plus sa vina cu suport NFC. Nu se cunoaste inca niciun detaliu despre capacitatea bateriei acestui telefon, insa din informatiile anterioare acestei listari, M7 Plus va avea suport pentru wireless charging de 16W.

Terminalul va rula din cutie Android 7.1.1 Nougat si va reamintim ca in testele AnTuTu Benchmarks, Gionee M7 Plus a reusit sa obtina un punctaj impresionant de 103.367 puncte.

Gionee M7 Plus AnTuTu

Scorul se datoreaza capacitatii si rapiditatii de invidiat a procesorului Snapdragon 660 de la Qualcomm si a memoriei RAM de 6GB. Fara indoiala, Gionee M7 Plus este un terminal atractiv si asteptam cu nerabdare lansarea sa oficiala. Vom reveni cu detalii despre el in perioada urmatoare.

Summary
product image
Aggregate Rating
4 based on 1 votes
Brand Name
Gionee
Product Name
Gionee M7 Plus