Reviews, Stiri

Gionee M6S Plus detalii oficiale

Home  »  Reviews  »  Stiri

CatMobile.ro

acum 7 ani

Gionee M6S Plus a fost lansat in doua versiuni cu memorii RAM diferite. Phabletul celor de la Gionee are o baterie absolut impresionanta si caracteristici hardware foarte puternice pentru aceasta gama insa din nefericire vine si cu un pret pe masura. E drept, flagshipul producatorului chinez nu are pretul unui phablet de brand, ceea ce s-ar putea traduce printr-un veritabil avantaj pentru Gionee. Lansarea acestui varf de gama vine la putin dupa Mobile World Congress 2017, acolo unde Gionee a lansat printre altele terminalele Gionee A1 si A1 plus. Despre Gionee M6S Plus discutam in cele ce urmeaza.

Gionee M6S Plus specificatii de top si aspect spectaculos

Terminalul de tip phablet, Gionee M6S Plus este urmasul item-ului deja foarte cunoscut pe piata si lansat vara trecuta de Gionee, M6 Plus. Noua versiune vine cu o oferta generoasa din punct de vedere al specificatiilor si se remarca printr-un acumulator „de zile mari”. Gionee M6S Plus pune la dispozitia utilizatorilor doua versiuni diferite de telefoane, in functie de capacitatea acestora de stocare. Cei interesati, vor putea astfel achizitiona:

  • – Gionee M6S Plus versiunea cu 64 GB spatiu de stocare intern
  • – Gionee M6S Plus versiunea cu 256 GB spatiu de stocare intern

Ambele versiuni ale acestui dispozitiv ruleaza o memorie RAM de 6GB si functioneaza pe baza unui procesor de tip octa-core pe 64 de biti de la Qualcomm. Este vorba despre chipsetul Snapdragon 653, tactat la frecventa de 1.95 Ghz, o confirmare a calitatii acestui dispozitiv. Gamerii pot sta linistiti, pentru ca Gionee M6S Plus isi dubleaza eficienta tinand cont ca acest tip de procesor functioneaza alaturi de placa video Adreno 510.

Gionee M6S Plus

Design-ul noului Gionee M6S Plus este unul incantator. Avem la dispozitie o caracasa foarte bine lucrata, care permite manevrarea usoara a unui dispozitiv de mari dimensiuni. Metalul este folosit cu precadere in asigurarea celor mai bune conditii de prindere, manevrare, stabilitate si calitate a acestei carcase, iar design-ul este completat de dotarea cu senzorul de amprente in butonul fizic home, in asa fel incat functionalitatea device-ului sa fie una si mai usoara. Evident, in jurul acestui buton care joaca si rolul de senzor de amprente, avem celelalte doua butoane de tip capacitiv. Display-ul Super AMOLED Gionee M6S Plus, parte integranta dintr-un design spectaculos, are o diagonala de 6 inch si dispune de sticla curbata 2.5D. Noul Gionee M6S Plus afiseaza rezolutii Full HD adica 1920×1080 pixeli si pare sa fii gasit cheia unui compleu potrivit intre calitate si aspect foarte placut.

Gionee M6S Plus: dotari foto mid-range, dar acumulator gigantic

La capitolul dotari foto, Gionee M6S Plus nu ma da pe spate. Camera principala a device-ului are o rezolutie de 12 megapixeli cu apertura f/1.9, in timp ce camera pentru selfie-uri atinge o rezolutie de 8 megapixeli cu apertura f/2.0. Nimic iesit din comun as spune eu, chiar daca dotarile echipamentului foto sunt suficiente pentru un astfel de device. In schimb, acumulatorul phablet-ului este fantastic si sare de categoria telefoane mid-range.

Gionee M6S Plus (2)

Gionee M6S Plus mizeaza pe un acumulator gigantic pentru ca acesta are o capacitate de 6020 mAh, ceea ce mi se pare impresionant. Gionee a reusit in ultimul an sa implementeze in terminalele sale tehnologii utile care sa ajute bateriile telefoanelor si sa creeze astfel un complex de factori ideali pentru o autonomie de durata si pentru stabilitate la nivel de acumulator. Noua baterie din Gionee M6S Plus mi se pare impresionanta la nivel de capacitate si ramane de vazut cum va functiona ea in device-ul care masoara doar 8.25 centimetri grosime.

Gionee M6S Plus sistem de operare, conectivitate, pret

Phablet-ul celor de la Gionee care poarta eticheta de flagship, asigura slot dual sim, conectivitate de tip 4G si wi-fi de cea mai noua generatie. In schimb, spre surprinderea mea, nu vine cu Android 7.0 Nougat ci cu Marshmallow, interfata modificata de Amigo OS 3.5. Gasim insa la Gionee M6S Plus un chip de securitate interesant cu rol protector pentru utilizator, anunta site-ul Fonearena.

Gionee M6S Plus (3)

In ceea ce priveste pretul noului terminal de top al Gionee, evident, acesta va avea cifre diferite in functie de versiunea cumparata. Cea mai scumpa versiune Gionee M6S Plus este cea cu 6 GB memorie RAM si 256 GB spatiu de stocare, versiune pentru care va trebui sa scoatem din buzunar 625 de dolari. Versiunea care se bazeaza pe 6GB RAM costa putin peste 500 de dolari si pare ceva mai aproape de realitate. Va fi greu pentru Gionee sa-si vanda noua creatie, chiar daca telefonul arata foarte bine si asigura caracteristici hardware importante plus display Super AMOLED. Gionee M6S Plus nu este insa un smartphone „de brand”, astfel ca acest lucru ar putea sa traga in jos terminalul interesant al companiei.

Summary
product image
Author Rating
1star1star1star1stargray
Aggregate Rating
4.5 based on 2 votes
Brand Name
Gionee
Product Name
Gionee M6S Plus
Price
$ 508