Reviews

Gionee M15 a fost lansat oficial. Are baterie de 5.100 de miliamperi

Home  »  Reviews

Dragos CatMobile

acum 3 ani

Compania Gionee a lansat pe piata modelul Gionee M15, un smartphone cu ecran de 6.67 inch cu rezolutie HD + si tehnologie IPS LCD plus o rata de refresh de 60 Hz.

Gionee M15 a fost lansat oficial. Ce specificatii tehnice are si cum arata noul device

In mod surprinzator, Gionee a decis sa-si lanseze noul smartphone Gionee M15 in Nigeria. Vorbim despre un telefon care are mai multe versiuni si al carui pret pleaca de la 900 de lei si poate ajunge (in functia de varianta aleasa) pana la 1100-1200 de lei.

Se pare ca noul device al companiei poate fi achizitionat pe culorile negru (dazzling black) si verde (magic green), iar variantele de stocare date sunt 6GB RAM + 128 GB ROM si 8GB RAM + 128 GB ROM.

Gionee M15 vine cu un ecran LCD Full HD + IPS de 6,67 inci, cu o rezoluție a ecranului de 1080 x 2400 pixeli și o rată de reîmprospătare de 60Hz. Smartphone-ul este alimentat de un procesor octa-core MediaTek Helio G90 cu până la 8 GB RAM și 128 GB spațiu de stocare încorporat care poate fi extins în continuare folosind slotul pentru card micro SD.

In ceea ce priveste sectorul foto, unul destul de delicat pentru producatorii mai mici din China, pare ca Gionee M15 are o configuratie destul de des intalanita la telefoanele de pe aceasta piata. Telefonul are o configurație cu patru camere, cu un obiectiv primar de 48 de megapixeli, un obiectiv ultra-larg de 5 megapixeli și două macro de 2 megapixeli. Pentru partea din față, există un selfie shooter de 16 megapixeli. Acesta este extrem de util pentru sesiunile de videocalling si pentru selfie-uri.

Gionee M15 are o baterie de 5100mAh care suportă încărcarea rapidă de 18W. Telefonul rulează pe sistemul de operare Android 11 si vine cu un scaner de amprente în spate. In zona de de conectivitate, acesta acceptă dual SIM, 4G LTE, WiFi 5, Bluetooth 5.0, GPS, USB-C și mufă audio de 3,5 mm.

Gionee M15 este un smartphone din segmentul mid-range, dar fara prea mari pretentii de a impresiona. Are un aspect placut, un design modern si cateva specificatii de incredere, dar destul de des intalnite la telefoanele de pe piata chineza. Tinand cont ca exista producatori in aceeasi zona care ofera terminale poate chiar si mai puternice la acesti bani, Gionee va avea probleme in a-si vinde la un asemenea pret telefonul. Cu toate astea, vanzarile companiei sunt in crestere in ultima vreme, asa ca nu este exclus ca si Gionee M15 sa fie o reusita pentru producator pe segmentul lor tinta.

Pana ce acest device ajunge in Romania, , arunca o privire si peste Xiaomi Mi 10 Lite 5G, unul dintre cele mai bine vandute terminale de la Xiaomi. Daca esti interesat sa achizitionezi acest handset, recomandarea mea merge spre eMag.  Asta pentru ca aici am gasit cel mai bun pret pentru acest terminal. Xiaomi Mi 10 Lite 5G costa la eMag doar 1.499 de lei, iar daca preferi varianta achizitionarii lui in rate o poti face la o rata lunara de aproximativ 50 de lei. Rămâi alături de blog.catmobile.ro și pentru alte informatii despre telefoanele momentului

Etichete:

Gionee Gionee M15