Stiri

Gionee F6 cu ecran de 5.7 inch full screen 18:9 primeste certificarea TENAA

Home  »  Stiri

CatMobile.ro

acum 6 ani

Gionee F6Compania Gionee este pregatita sa introduca pe piata modelul F6, un nou device mid-range atractiv, care va fi de fapt succesorul terminalului Gionee F5. Handset-ul a primit deja certificarea TENAA in China si va fi echipat cu un display full-screen.

Gionee F6 specificatii tehnice conform TENAA

Noul device apare in baza de date a site-ului TENAA cu numele Gionee F6L. Telefonul a primit pe langa certificarea oficiala din partea agentiei Chineze si confirmarea specificatiilor sale tehnice.

Aflam de pe urma acestei certificari ca noul Gionee F6 va imbraca haine de gala, cel putin in materie de aspect. Si asta pentru ca terminalul va avea un ecran de 5.7 inch full – screen, adica un display cu format 18:9.

Este componenta cea mai atractiva a acestui device, tinand cont ca Gionee se incadreaza si prin acest terminal in trendul anului 2017. Producatorul chinez a mai lansat in acest an asemenea telefoane intre care amintim Gionee M7 si Gionee Steel 2 Plus. Ce altceva mai ofera noul mid-range?

In primul rand 3 si 4 GB memorie RAM in functie de versiunea preferata de utilizator. Gionee F6 se va baza pe 32 GB memorie RAM in ceea ce priveste capacitatea de stocare a datelor, o capacitate pe care viitorul utilizator al telefonului o va putea extinde prin intermediul unul card extern, pana la 128 GB.

Gionee F6 va rula din fabrica Android 7.1.1 Nougat, un sistem de operare pe care producatorul a ales insa sa-l customizeze cu interfata Amigo OS 5.0. Noul hybrid dual-sim de la Gionee permite utilizarea a doua cartele nano SIM plus a unui microSD. Device-ul are un ecran in format 18:9 asa cum spuneam si mai sus, ecran full screen, cu diagonala de 5.7 inch si rezolutie HD + (in speta, 1440×720 pixeli). Acest ecran este imbracat in sticla curbata 2.5D.

Procesorul de pe viitorul Gionee F6 este un octa-core de 1.4 Ghz, insa momentan nu se cunoaste producatorul acestuia, desi, aproape sigur, este vorba despre un chipset marca MediaTek.

Gionee F6 va fi echipat cu camera duala pe partea din spate unde primeste din partea producatorului doi senzori de cate 13, respectiv 2 megapixeli, plus Led Flash. Pe partea din fata, smartphone-ul vine cu o camera pentru selfie-uri de 8 Megapixeli. De pe noul Gionee F6 nu lipseste senzorul de amprente, dar nici mufa pentru casti de 3.5 milimetri si functia FM Radio. Acumulatorul terminalului va avea o capacitate de 2970 miliamperi.

Gionee F6 va fi un handset 4G VoLTE si va asigura conectivitate bluetooth, versiunea 4.2. Telefonul se va conecta la internet prin Wi-Fi 802.11 b/g/n, iar grosimea sa va fi de 7.8 milimetri. Smartphone-ul va avea o greutate destul de mica (141 de grame). Cel mai probabil, design-ul sau este unul din metal, unibody. Nu exista o data concreta de lansare a acestui dispozitiv, insa vom reveni cu informatii despre lansarea sa oficiala in perioada urmatoare.

sursa: shouji.tenaa.com.cn

Summary
Gionee F6 cu ecran de 5.7 inch full screen 18:9 primeste certificarea TENAA
Article Name
Gionee F6 cu ecran de 5.7 inch full screen 18:9 primeste certificarea TENAA
Description
Smartphone-ul Gionee F6 cu ecran de 5.7 inch si format 18:9 full screen a primit certificarea din partea agentiei TENAA
Author
Publisher Name
Catmobile