Reviews

Gionee F205 Pro specificatii tehnice, detalii oficiale, pret si disponibilitate

Home  »  Reviews

catmobile

acum 5 ani

Producătorul chinez Gionee a lansat în utlimele ore un nou telefon din colecția sa entry-level. Device-ul, denumit Gionee F205 Pro, va fi disponibil pentru început pe site-ul Flipkart, dar sunt șanse bune să-l vedem în scurt timp și în Europa. Avem și noi detalii despre noul Gionee F205 Pro în cele ce urmează.

Specificații tehnice Gionee F205 Pro

Noul handset de la Gionee va fi disponibil pe culori precum negru, albastru și auriu (champagne). Conform site-ului oficial al companiei, Gionee F205 Pro se anunță un entry level interesant. În opinia noastră este un telefon de buget, fără prea mari pretenții, dar cu un preț decent de achiziție. Din păcate pentru cei de la Gionee, piața pe care intră cu noul Gionee F205 Pro este una complicată, iar targetul pe care și l-a impus producătorul în ceea ce privește noile telefoane entry level pare destul de greu de atins cu astfel de modele. Să renunțăm însă la pronosticuri și speculații și să vedem, concret, ce propune Gionee F205 Pro.

Gionee F205 Pro (2)

Handset-ul vine cu un panel Full View Display, cu diagonală de 5.45-inch și rezoluție HD Plus, adică 1440 x 720 pixeli. Un ecran decent, care probabil că va acoperi strictul necesar, dar care nu impresionează și probabil nu o va face mai ales în anumite condiții dificile de iluminat.

Nivelul de performanță al noului Gionee F205 Pro se bazează mult pe procesorul MT6739 de la Mediatek. Acesta este combinat de producător cu memoria RAM de 2GB. Conform site-ului producătorului, MT6739 este un procesor care ajunge la o viteză maximă de 1.5 Ghz. 16 GB a rezervat Gionee stocării de date, dar jumătate din această capacitate este acoperită de sistemul de operare al telefonului.

Gionee, lasă totuși utilizatorilor o portiță deschisă prin faptul că pune la dispoziția acestora un slot dedicat pentru carduri de tip microSD. Astfel, utilizatorul va putea extinde memoria nativă a telefonului până la 256 GB.

Sectorul foto este dominat de o camera foto principală cu rezoluție de 13 megapixeli. Avem dubii că această cameră va impresiona în condițiile în care iluminatul scade sau devine prea puternic, dar probabil că per total, va performa decent. Gionee anunță că Gionee F205 Pro are o camera principală cu apertură f/2.0 și diverse funcții importante precum AutoFocus, mod portret, Face Beauty, Live Filter, HDR, Night Shot, Panorama, Time Lapse, Professional Mode, Auto Scene Detection și efect bokeh. Partea frontală este acoperită de o cameră de 5 megapixeli cu apertură f/2.2 și funcții utile precum HDR, mod portret, funcția Face Beauty, Live Filter și Time Lapse.

Gionee F205 Pro (1)

Noul ”proiect” al Gionee rulează din fabrică Andorid 8.1 Oreo și este alimentat de o baterie de 3.000 de miliamperi. Dimensiunile Gionee F205 Pro ajung la 148 de milimetri înălțime, 70.9 milimetri lățime și 8.8 milimetri grosime. telefonul beneficiază de port microUSB, mufă audio pentru căști de 3.5 milimetri, conectivitate dual SIM și 4G VoLTE. Gionee F205 Pro are inclusiv senzor clasic de amprente și deblocare facială.

Conform site-ului Flipkart, Gionee F205 Pro costă 5.699 de rupii indiene, adică echivalentul sumei de 330 de lei. Un preț excelent pentru un telefon fără prea mari pretenții, dar care arată bine și care va acoperi task-urile zilnice ale doritorilor.

Summary
Aggregate Rating
2 based on 1 votes
Brand Name
Gionee
Product Name
Gionee F205 Pro