Reviews

Geotel G1 Terminator smartphone rugged cu super baterie de 7500 mAh

Home  »  Reviews

CatMobile.ro

acum 6 ani

Fara dubii, numele acestui terminal va duce cu gandul la filmele cu legendarul Schwarzenegger. Nu gresiti prea mult. Cei de la Geotel au ales o astfel de denumire „Terminator” pentru un smartphone rugged, foarte rezistent si care este capabil sa asigure o autonomie excelenta datorita bateriei sale impresionante. Despre firma Geotel am mai discutat in urma cu ceva timp, atunci cand v-am propus spre analiza modelul Geotel Amigo, un device de buget destul de interesant. Sa vedem insa in sectorul rugged ce ofera micutul producator din China.

Geotel G1 Terminator pareri, specificatii tehnice, imagini, pret

Modelul super durabil al companiei Geotel se axeaza pe doua capitole esentiale: rezistenta si autonomie. Includerea unui acumulator de 7.500 de mah in configuratia acestui terminal nu este deloc intamplatoare. Prin urmareo, Geotel G1 Terminator asigura pana la 27 de ore de convorbiri telefonice si pana la o luna de autonomie in standby.

Conform producatorului, terminalul dispune de tehnologie reverse charging pe acest acumulator (incarcare reversibila), in sensul in care veti putea incarca si alte device-uri cu ajutorul sau.

Smartphone-ul de tip rugged Geotel G1 Terminator ruleaza din fabrica Android 7.0 Nougat si este echipat cu un procesor MediaTek. Acest procesor atinge o viteza maxima de 1.3 Ghz si este asociat de producator cu placa video Mali T720.

In ceea ce priveste memoria nativa a terminalului, aflam ca Geotel G1 Terminator are 16 GB pentru stocarea de date si o memorie de 2 Gb RAM care se vor demonstra foarte utili pentru activitati de multitasking si chiar gaming. Procesorul de la MediaTek este un quad core care se bazeaza pe patru nuclee Cortex A7.

Fiind un telefon super durabil, Geotel G1 Terminator cantareste nu mai putin de 280 de grame, semn ca il veti simti cu siguranta in buzunar. Mai mult decat atat, grosimea sa este de 19.3 milimetri. De mentionat ca telefonul beneficiaza de slot dedicat pentru carduri microSD, astfel ca memoria flash a device-ului poate fi dublata si extinsa astfel pana la 32 GB.

Partea sa frontala este dominata de un ecran IPS HD cu rezolutie 1280 x 720 pixeli. Tot frontal, descoperim o camera foto de 2 megapixeli, care poate fi considerata aproape inutila. Pe spate, telefonul are o camera foto de 8 megapixeli, cu senzor CMOS BSI 2.

Geotel G1 Terminator (2)

Intre optiunile de conectivitate ale device-ului, amintim:

  • – Radio FM
  • – Lanterna
  • – Bluetooth versiunea 4.0
  • – Port micro USB 2.0
  • – Mufa audio de 3.5 mm
  • – Wireless 802.11 a/b/g/n
  • – Wi-Fi Hotspot
  • – Senzori de proximitate, Lumina, Accelerometru

Telefonul Geotel G1 Terminator costa in Romania aproximativ 600 de lei. Un pret mult prea piperat in opinia mea, raportat la ceea ce ofera piata de telefoane ultra durabile in aceasta perioada (raport pret si calitate).

Summary
product image
Author Rating
1star1stargraygraygray
Aggregate Rating
no rating based on 0 votes
Brand Name
Geotel
Product Name
Geotel G1 Terminator