Reviews, Stiri

Geotel Amigo review, pareri, specificatii si imagini

Home  »  Reviews  »  Stiri

CatMobile.ro

acum 7 ani

Geotel Amigo este un nou smartphone via China pe care il analizam pe site-ul nostru. Modelul Amigo este unul dintre cele mai noi produse ale Geotel si pare sa ofere destul de multe pentru aproximativ 100$. Nu l-am inclus in Top 5 telefoane chinezesti sub 500 de lei, dar fara indoiala, isi poate face loc intre acestea pe viitor.

Geotel Amigo review: design si display

Geotel Amigo (5)

Amigo inseamna „prieten” in limba spaniola, iar modelul celor de la Geotel se poate transforma intr-un bun prieten pentru orice utilizator care nu este dispus sa investeasca sume mari de bani intr-un telefon. Geotel Amigo este un item compact, destul de elegant, atragator prin finisajele sale si destul de usor de manevrat in orice context. Terminalul se foloseste de un display HD cu diagonala de 5.2 inch care domina partea frontala a device-ului. Remarcam faptul ca Geotel Amigo este construit in cea mai mare parte a sa din metal, mai putin plasticul folosit in partea de jos si in partea de sus. Nu te poti plange de constructia celor de la Geotel, chiar daca se vede treaba ca terminalul este unul de buget.

Geotel Amigo review: performanta hardware si software

 

Noul model al celor de la Geotel este motorizat de un octa-core MediaTek cu 3GB memorie RAM in spate si alti 32 GB destinati spatiului de stocare a datelor. Procesorul Mediatek 6752 este tactat la frecventa de 1.3 Ghz, iar peformanta unor jocuri precum Asphalt 8 la nivel „medium graphics” este decenta, chiar daca trebuie sa te astepti la momente de lag destul de nefericite. In testele Benchmark, Geotel Amigo inregistreaza un scor de 37841, in timp ce scorul Geekbenh este de 618.

Geotel Amigo rezultate

Important de precizat si interesant in acelasi timp, Geotel Amigo vine cu Android 7.0 Nougat intr-o versiune destul de curata, ceea ce face telefonul sa ruleze mult mai fluid si sa fie cu adevarat responsive pentru un item atat de accesibil ca pret.

Geotel Amigo review: dotari foto

Camera principala a device-ului are o rezolutie de 13 megapixeli si vine cu flash LED, in timp ce amatorii de selfie-uri vor trebui sa se descurce cu o camera de doar 5 megapixeli, dotata de asemenea cu flash LED. In conditii de luminozitate buna, Geotel Amigo se descurca destul de bine, asigurand detalii si culori vibrante. Pozele efectuate cu acest device mi se par decente pentru un telefon ieftin, dar repet, in conditiile in care veti efectua aceste fotografii in conditii bune de iluminat. In conditii low-light, sansele sa realizati poze de calitate sunt destul de mici.

Geotel Amigo review: Acumulator

Geotel Amigo review

Geotel Amigo se bazeaza pe o baterie de 3000 mAh, o capacitate excelenta pentru un telefon low-budget. Folosirea intensa a telefonului atrage de la sine consecinte asupra bateriei Lithium-Polymer, dar telefonul, chiar si in conditii de utilizare sporita va poate asigura aproape o zi fara sa-l incarcati.

Geotel Amigo review: verdict

Geotel Amigo review

Pentru suma pe care va trebui sa o scoateti din buzunar, Geotel Amigo mi se pare un telefon destul de decent. Are un display eficient, o constructie eleganta si destul de atragatoare, ruleaza Android 7.0 Nougat stock si vine cu o baterie sa-i zicem decenta. Pentru 120 de dolari cat costa smartphone-ul pe site-ul gearbest.com as spune ca face destule si ca merita achizitionat la acesti bani.

Geotel Amigo video review

Summary
product image
Author Rating
1star1star1star1stargray
Aggregate Rating
3.5 based on 2 votes
Brand Name
Geotel
Product Name
Geotel Amigo
Price
$ 120