Stiri

General Mobile GM 6 smartphone 3GB RAM si Android 7.0 Nougat, lansat la Mobile World Congress 2017

Home  »  Stiri

CatMobile.ro

acum 7 ani

General Mobile GM 6 este un smartphone care s-a strecurat oarecum neobservat printre pleiada de „vedete” in domeniu lansate la expozitia internationala de la Barcelona din acest an. Smartphone-ul creat de compania americana inlocuieste modelul General Mobile GM 5 care aparuse anul trecut si propune un afisaj HD, o memorie RAM de 3GB si un sistem de operare de ultima generatie, asa cum este Android 7.0 Nougat.

General Mobile GM 6 specificatii tehnice si imagini

General Mobile nu este o firma foarte cunoscuta in domeniu, prezenta sa la Mobile World Congress 2017 putand fi considerata una exotica. Anul trecut, compania americana a fost prezenta la MWC pentru a lansa terminalul General Mobile GM 5, un handset care s-a vandut destul de bine in Europa si Asia, in special datorita impactului puternic al companiei in Turcia. Noua propunere din acest an, inlocuieste terminalul lansat anul trecut si se numeste General Mobile GM 6.

General Mobile GM 6 smartphone (3)

Acest device are un ecran protejat de Corning Gorilla Glass 4 si o diagonala de 5 inch in rezolutie HD (1280×720 pixeli). IPS LCD-ul beneficiaza totodata de imbracamintea asigurata de o sticla curbata 2.5 D si ruleaza sistemul de operare Android 7.0 Nougat, ceea ce nu reprezinta altceva decat o surpriza placuta. Prin parteneriatul dintre General Mobile si MediaTek. noul General Mobile GM 6 va functiona ajutat de un procesor quad-core MT 6737 de 1.5 Ghz, un chipset, asa cum intuiti, mid-range. Placa video care sare in sprijinul acestuia este Mali T720, una dintre placile video bune din acest sector. Desigur, parteneriatul cu MediaTek se refera in primul rand la partea hardware, dar principalul parteneriat pe care General Mobile il are in spate este cel cu Google, asa ca trebuie sa ne asteptam fara indoiala ca actualizarie software Android sa fie mereu la zi. Ceea ce desigur, este un lucru cat se poate de bun si avantajos pentru viitorii posesori ai General Mobile GM 6.

3GB RAM stau in dreptul memoriei RAM cu care este echipat acest device, iar cei 32 GB stocare nativa suna destul de bine. Mai mult decat atat, dual-simul General Mobile GM 6 beneficiaza de slot microSD, astfel ca putem extinde capacitatea nativa a terminalului pana la 128 GB. Smartphone-ul beneficiaza de senzor de amprena (atentie, incorporat in butonu fizic Home) si dispune de conexiune 4G LTE. In spatele sau sta un acumulator destul de bun pentru aceasta clasa, o baterie de 3000 mAh care asigura se spune o autonomie destul de generoasa.

General Mobile GM 6 smartphone (2)

Terminalul General Mobile GM 6 arata destul de bine, poate fi achizitionat pe una dintre culorile alb, auriu si roz auriu si ofera utilizatorilor un sistem de camere foto intre care remarcam capacitatea camerei foto principala, echipata cu flash LED Dual si tehnologie autofocus si pusa in functiune de un senzor de imagine de 13 megapixeli. Camera foto secundara, nu este nici ea deloc una de neglijat, asigurand calitatea unui senzor de imagine de 8 megapixeli (peste multe alte smartphones ale momentul din sectiunea mid-range) si echipata de asemenea cu flash LED.

Nu exista inca informatii despre pretul terminalului General Mobile GM 6, insa acesta este un detaliu asupra caruia vom reveni in curand cu amanunte. Adaugam insa ca General Mobile GM 6 va fi lansat si intr-o versiune separata cu slot single SIM. Telefonul dispune de Bluetooth 4.1, port microUSB 2.0 si GPS cu A-GPS. Totodata, senzorul de amprente pare unul de calitate, asigurand deblocarea rapida a device-ului in doar 0.2 secunde.

General Mobile GM 6 smartphone

Summary
product image
Author Rating
1star1star1stargraygray
Aggregate Rating
3.5 based on 2 votes
Brand Name
General Mobile
Product Name
General Mobile GM6