Reviews, Stiri

Geecoo G4, un nou telefon de buget via China

Home  »  Reviews  »  Stiri

CatMobile.ro

acum 6 ani

Geecoo G4 (1)Pregatiti-va pentru un nou nume de pe piata chineza de telefoane mobile. Geecoo nu este un nume cunoscut pentru productia de telefoane mobile ci mai degraba pentru accesoriile pentru telefoane pe care le produce. Si totusi, compania cu sediul in Shenzen se arunca, destul de curajos, pe piata smartphone prin lansarea unui dispozitiv atractiv, denumit Geecoo G4. Este vorba despre un device budget-friendly, cu specificatii decente si destul de bine construit.

Geecoo G4 specificatii tehnice

Ce propune compania din Shenzen prin acest terminal? In primul rand un ecran atractiv, cu rezolutie HD si diagonala de 5.5 inch, detaliu care incadreaza smartphone-ul in categoria phablet. Acest ecran foloseste tehnologia on-cell, un aspect important, care va creste nivelul sau calitativ.

Sub capota, viitorul Geecoo G4 ascunde un procesor MediaTek MTK6737, un quad-core pe care producatorul il cupleaza cu o memorie RAM de 2GB.

Capacitatea de stocare a datelor este de 16 GB, insa device-ul va avea incorporat si un slot pentru carduri de memorie, aspect care mareste posibilitatile utilizatorilor. Acestia vor putea extinde astfel capacitatea de stocare a datelor, cel mai probabil pana la 64 GB.

Geecoo G4

Autonomia telefonului este lasata in „grija” unui acumulator de 3000 de miliamperi, care pare destul e promitator prin capacitatea sa destul de mare. Acest acumulator are suport fast charging si va contribui in mod cert la o autonomie buna a Geecoo G4 .

Din fericire, desi discutam despre un telefon budget-friendly, aflam ca Geeco ne-a pregatit o surpriza placuta. Device-ul va fi echipat cu o camera duala pe partea din spate, camera echipata cu doi senzori de cate 13, respectiv 2 megapixelie. Pentru capitolul selfie si video calling, viitorul utilizator al Geecoo G4 va avea la dispozitie o camera foto frontala de 8 megapixeli. Ambele camere ale telefonului vor fi echipate cu LED Flash.

Structura device-ului pare una sigura si durabila. Geecoo G4 este imbracat in metal si beneficiaza de un design atractiv pentru un telefon de buget. Mai multe detalii despre acest produs puteti afla pe site-ul oficial al producatorului sau pe contul acestuia de Twitter.

Geecoo G4 principalele specificatii tehnice

  • – design slim din metal
  • – ecran de 5.5 inch cu rezolutie HD
  • – procesor MediaTek MT6737
  • – memorie RAM 2GB
  • – memorie ROM 16 GB cu extindere via microSD
  • – senzor de amprente (pe fata!)
  • – camera duala pe spate 13+2 MP
  • – Android 7.0 Nougat

Summary
Author Rating
1star1star1star1star1star
Aggregate Rating
5 based on 2 votes