Stiri

Game of Thrones Sezonul 8 Episodul 2 online subtitrat. Serialul poate fi urmarit aici

Home  »  Stiri

catmobile

acum 5 ani

Game of Thrones Sezonul 8 Episodul 2 online subtitrat poate fi urmarit online pe hbogo.ro. Bazat pe faimoasele romane fantasy ale lui George R.R.Martin, „Urzeala tronurilor” este o poveste epică despre trădare și noblețe ce are loc în Westeros, unde verile și iernile pot dura ani întregi, doar dorința pentru putere fiind eternă. In rolurile principale joaca Peter Dinklage, Nikolaj Coster-Waldau, Lena Headey, Emilia Clarke si Kit Harington.

Urmareste Game of Thrones Sezonul 8 Episodul 3 online subtitrat AICI


Game of Thrones Sezonul 8 Episodul 2 online subtitrat. Au aparut spoilere legate de acest super episod

Game of Thrones Sezonul 8 Episodul 2 online subtitrat va rula pe 21 aprilie 2019 si va putea fi urmarit pe HBO, dar si pe platforma hbogo.ro. Cateva spoilere legate de episodul doi al ultimului sezon au iesit deja la suprafata, anunta Heavy.com.

La data redactarii acestui articol, cel de-al doilea episod al ultimului sezon din Game of Thrones nu a fost inca lansat oficial. In mediul online insa circula deja foarte multe teorii legate de ceea ce se va intampla in episodul 2 al capitolului final din super serialul produs de HBO.

Pentru inceput, au iesit la iveala cateva titluri pe care le-ar putea avea acest episod. Anumite surse insista pe varianta ca episodul se va chema „Winter is Here”, in timp ce altele ofera versiunea „The Righftul Queen”.

Game of Thrones Sezonul 8 Episodul 2 online subtitrat (1)

Intr-o postare pe Reddit se spune ca subiectului celui de-al doilea episod va fi legat de perioada dinaintea confruntarii cu „armata mortilor”. Mai exact, „Jon Snow si Daenerys isi aduna trupele pentru marea confruntare. Teribila amenintare pune in pericol toata populatia de la Sudul Zidului”. Nu garantam ca aceasta „scapare” este si una de incredere, astfel ca puteti trata aceasta informatie cu rezervele de rigoare.

Game of Thrones Sezonul 8 Episodul 2 online subtitrat (2)

Un alt zvon privitor la acest al doilea episod vine dintr-un ghid TV din Franta. Acolo sunt dezvaluite mai multe detalii despre urmatorul episod pe care il por urmari francezii si de acolo pleaca si zvonul legat de numele episodului „The Rightfull Queen”.

Game of Thrones Sezonul 8 Episodul 2 online subtitrat. Foto si video din sezonul 2

HBO a scos la suprafata o serie de fotografii si clipuri video care pot fi legate de episodul 2 al serialului. Din felul in care se poate interpreta luminozitatea imaginilor, credem ca majoritatea scenelor cu personajele principale vor avea loc in Winterfell.

Se pare ca Jaime va trebui sa raspunda pentru infractiunile sale, dar se pare si ca este dispus sa o faca. Probabil ca nu ati uitat ca Jaime l-a impins pe Bran si l-a ucis pe Regele Nebun, nu?

Game of Thrones Sezonul 8 Episodul 2 online subtitrat il va aduce in prim plan si pe Sam, personajul care se chinuie sa treaca, atat cat poate, peste nefericita moarte a tatalui si fratelui sau.

Din primul episod am aflat ca Daenerys este vinovata de moartea acestora. De asemenea, in al doilea episod al ultimului sezon ii vom vedea mai des si pe Missandei si „Grey Worm” cei care au aparut parca mult prea putin in prima parte a episodului 1.

In acelasi timp, de la HBO aflam si ca Bran va vizita din nou „Weirwood tree”.

Mai jos puteti urmari si trailerul Game of Thrones scos la suprafata de HBO. Din el aflam ca Sansa si Dany sunt de aceeasi parere: nu trebuiau sa aiba incredere in Cercei.

Se pare ca Jaime ar urma sa-i avertizeze despre planul surorii sale, un plan care se traduce prin tradare. Sezonul 8 Episodul 2 online subtitrat poate fi urmarit pe hbogo.ro. Pe site-ul nostru ai toate detaliile despre cum poti sa-ti faci abonament la aceasta platforma HBO GO, cat te va costa si ce seriale bune HBO mai poti urmari acolo.

Game of Thrones Sezonul 8 Episodul 2 online subtitrat. Primul episod a bifat o audienta record

Niciodata un prim episod al serialului nu a strans atatia oameni in fata televizoarelor. In America, primul episod al sezonului 7 a fost urmarit de 10 milioane de telespectatori, o cifra cu 3 milioane mai mare decat cea din primul episod al sezonului 6.

Ei bine, episodul 1 din sezonul 8 al serialului Game of Thrones a fost urmarit de 11.76 milioane de telespectatori. Este unul dintre putinele seriale din istorie care a progresat de la an la an la nivel de audienta. De regula, impactul debutului este puternic la serialele din SUA, apoi, treptat, interesul incepe sa scada si se concretizeaza intr-o audienta ceva mai scazuta. In cazul Game of Thrones, lucrurile au evoluat incredibil.

Summary
product image
Aggregate Rating
5 based on 2 votes
Brand Name
HBO
Product Name
Game of Thrones Sezonul 8 Episodul 2 online subtitrat