Stiri

Game of Thrones Sezonul 8 Episodul 1 online subtitrat. Ultimul sezon din cel mai urmarit serial TV

Home  »  Stiri

catmobile

acum 5 ani

Game of Thrones Sezonul 8 Episodul 1 online subtitrat poate fi urmarit pe hbogo.ro. Bazat pe faimoasele romane fantasy ale lui George R.R.Martin, „Urzeala tronurilor” este o poveste epică despre trădare și noblețe ce are loc în Westeros, unde verile și iernile pot dura ani întregi, doar dorința pentru putere fiind eternă. In rolurile principale joaca Peter Dinklage, Nikolaj Coster-Waldau, Lena Headey, Emilia Clarke si Kit Harington.

Game of Thrones Sezonul 8 Episodul 1 online subtitrat: ultimul sezon se anunta un succes de proportii

Game of Thrones Sezonul 8 Episodul 1 online subtitrat gratis poate fi urmarit pe site-ul hbogo.ro. Super serialul creat de HBO revine in data de 14 aprilie cu ultimul sau sezon. Jon Snow, Daenerys Targaryen si familia Stark sunt gata sa lupte cu celebrii „White Walkers” si recent „achizitionatul” lor dragon.

Game of Thrones Sezonul 8 Episodul 1 online subtitrat (4)

Daenerys e gata sa puna mana pe mult ravnitul tron

Ultima batalie de la Winterfell se zvoneste a fi punctul culminant al celui mai urmarit serial de televiziune al momentului. Pentru a urmari eroii din Westeros in ultimul sezon al serialului ai nevoie de un abonament la HBO Go Romania. Toate detaliile despre cum poti sa-ti faci abonament la Hbo Go Romania le gasesti pe blogul nostru. Ultimul sezon al serialului are 6 episoade, care de aceasta data vor fi ceva mai lungi decat de obiecei.

Urmareste Game of Thrones pe Televizor LED Curbat Smart Samsung, 163 cm, 65RU7302, 4K Ultra HD si intra in poveste impreuna cu personajele tale preferate.

Game of Thrones Sezonul 8 Episodul 1 online subtitrat in limba romana doar pe Hbo Go

Sezonul 8, ultimul al povestii incepe pe 14 aprilir 2019. Game of Thrones Sezonul 8 Episodul 1 online subtitrat in limba romana poate fi urmarit pe HboGo.ro. Ceea ce a fost odata o poveste intinsa si complicata pe mai multe teritorii, s-a transformat intr-o serie de conflicte majore.

Game of Thrones Sezonul 8 Episodul 1 online subtitrat

Patru dintre favoritii la castigarea tronului

In Nord, copii familiei Stark care au supravietuit (Arya, Sansa si Bran) au acum posibilitatea sa-si controleze destinele pentru prima data de cand si-au pierdut parintii. Daenerys Targaryen si aliatii ei se muta pentru a face fata celebrului Night King si armatei sale nempaipomenite.

In Sud, Cersei Lannister a confiscat Tronul de Fier si intentioneaza sa-l pastreze. Primele detalii ale noului sezon din Game of Thrones sunt gata sa iasa la suprafata. Nu ratati Game of Thrones Sezonul 8 Episodul 1 online subtitrat pe HboGo Romania! Cine va castigat jocul tronurilor?

Ce se va intampla in sezonul 8 din Game of Thrones: ce va face Arya?

Cea mai mica dintre fetele familiei Stark si-a creat un scop din a pedepsi oamenii care i-au facut rau ei si familiei ei. Arya a creat o lista a razbunarii, de care s-a ocupat incet, incet.

Game of Thrones Sezonul 8 Episodul 1 online subtitrat Arya

Arya Stark este unul dintre cele mai indragite personaje din Game of Thrones

Transformata „intr-o masina de lupta” Arya revine in sezonul 8 al serialului Game of Thrones, cu ultimele sale provocari. Pe lista ei figureaza insa si numele Reginei Cersei, astfel ca ultimul capitol din serial devine cu atat mai interesant.

Cersei este in prim plan si cand vine vorba de Jaime, fratele (si iubitul) ei. Se zvoneste ca in ultimul sezon din serial, Jaime realizeaza ca regina a mers mult prea departe si ca ar urma si el sa se alature cuplului Jon Snow & Daenerys

Game of Thrones: audiente record cu primele 7 sezoane

67 de episoade a adunat pana acum serialul in cele 7 sezoane ale sale. Seria a debutat pe 17 aprilie 2011 la HBO si a strans peste 2.5 milioane de telespectatori doar in Statele Unite. Este unul dintre putinele seriale din istorie care a progresat de la an la an la nivel de audienta. De regula, impactul debutului este puternic la serialele din SUA, apoi, treptat, interesul incepe sa scada si se concretizeaza intr-o audienta ceva mai scazuta. In cazul Game of Thrones, lucrurile au evoluat incredibil.

Game of Thrones Sezonul 8 Episodul 1 online subtitrat (1)

Night King la conducere?

Al doilea sezon a urcat audienta la 4 milioane de telespectatori pe teritoriul Statelor Unite, pentru ca sezonul 6 sa atinge pragul de 8 milioane.

Al saptelea sezon al seriei, care a debutat in iulie 2017 si s-a incheiat in august a avut o audienta medie de 10 milioane de telespectatori. HBO estimeaza ca ultimul sezon va depasi borna de 12 milioane, cea mai mare din istoria televiziunii fondate in urma cu 46 de ani.

Game of Thrones Sezonul 8 Episodul 1 online subtitrat: unui dintre actorii principali ar fi dezvaluit finalul serialului

Noi ne concentram momentan pe Game of Thrones Sezonul 8 Episodul 1 online subtitrat pe HboGo Romania. Dar majoritatea fanilor asteapta urmatoarea luna cu sufletul la gura pentru a afla cum se termina cel mai urmarit serial din istoria HBO.

Association Press scrie ca unul dintre actorii principali ai serialului i-ar fi dezvaluit unui prieten care este finalul din Game of Thrones. Atat pentru Kit Harington (actorul in cauza) cat si pentru ceilalti colegi ai sai de filmare a fost o povara grea pastrarea secretului asupra finalului din Game Of Thrones. „A fost foarte greu de a termina ceva atat de mare si de a nu spune nimanui ce se intampla. Pentru mine a fost prea mult, asa ca i-am spus unui prieten ce se va intampla. El nu se uita la serial din fericire si cand am aflat ca a adormit la primul episod din primul sezon mi-am dat seama ca nu e deloc interesat de acest show. N-a fost deloc interesat, dar macar eu m-am eliberat” explica vedeta din Game Of Thrones.

Sophie Turner, cea care o interpreteaza pe Sansa Stark si pe care o veti putea urmari in Game of Thrones Sezonul 8 Episodul 1 online subtitrat a marturisit si ea ca i-ar fi spus logodincului ei, cantaretul Joe Jonas cum se termina renumitul serial, dar ca acesta nu va povesti nimanui ceea ce a aflat.

Summary
product image
Aggregate Rating
3.5 based on 4 votes
Brand Name
HBO
Product Name
Game of Thrones