Stiri

Galaxy XCover Pro 2, un smartphone de tip rugged pregătit de Samsung?

Home  »  Stiri

catmobile

acum 2 ani

Presa de specialitate anunță că Samsung lucrează la un nou smartphone din zona rugged (zona telefoanelor foarte rezistente la impact). Este vorba despre așa numitul model Galaxy XCover Pro 2, care ar putea fi lansat în curând pe piață, anunță MobileIndian. Se pare că acest device ar urma să beneficieze de aportul unui procesor de tip Exynos 1280, chipset dezvoltat și fabricat chiar de către cei de la Samsung. Mai multe detalii, în cele ce urmează.

Samsung mizează din nou pe zona rugged? Se pregătește Galaxy XCover Pro 2

Samsung ar putea lucra la revigorarea seriei sale de smartphone-uri robuste cu viitorul smartphone Galaxy XCover Pro 2.

Câteva dintre detaliile pentru acest smartphone au fost anunțate de presa de specialitate, împreună cu câteva specificații cheie, inclusiv procesorul care va alimenta smartphone-ul. Viitorul dispozitiv rugged de la Samsung este de așteptat să fie succesorul Samsung Galaxy XCover Pro.

Zoutons, în colaborare cu OnLeaks, a oferit randările pentru Galaxy XCover Pro 2. Acesta este primul dispozitiv 5G al companiei pentru seria sa de smartphone-uri Xcover și este de așteptat să ajungă pe rafturi în această vară. Randările pentru dispozitiv dezvăluie un afișaj plat de 6,56 inchi în față cu o cameră selfie infinity-V în partea de sus.

Galaxy XCover Pro 2 este prezentat într-o culoare neagră, cu un spate robust, care are un sistem de cameră dublă din spate. Smartphone-ul va dispune, de asemenea, de un scaner de amprentă montat lateral, împreună cu o mufă clasică pentru căști de 3,5 mm. În plus, se spune că dispozitivul are o baterie detașabilă, la fel ca și predecesorul său. Sub capotă, dispozitivul ar putea împacheta un procesor Exynos 1280 și ar putea rula pe Android 12, care ar trebui să se bazeze pe OneUI 4.1.

Posibilul viitor smartphone rugged de la Samsung, modelul Galaxy XCover Pro 2, a apărut recent și pe site-ul web de benchmarking Geekbench. Listarea sa pe acest website a arătat că telefonul va primi un procesor octa-core împreună cu 6 GB de RAM.

Vă vom ține la curent cu detalii despre Galaxy XCover Pro 2, așa că rămâneți aproape de blog.catmobile.ro.

sursa foto: SamMobile