Stiri

Galaxy S8 primeste update la Android 8.0 Oreo

Home  »  Stiri

CatMobile.ro

acum 6 ani

Samsung Electronics a incheiat programul beta Oreo pentru Samsung Galaxy S8 si S8+, la scurt timp dupa lansarea celui de-al saptelea (si final) firmware Oreo Beta. Compania sud coreeana a inceput acum in sfarsit sa lanseze o actualizare stabila pentru utilizatorii Galaxy S8, incepand cu Germania.

Galaxy S8 cu Android 8.0 Oreo

Galaxy U.X 9.0 aduce o multime de caracteristici noi, evident cu Android 8.0 Oreo la baza. Panoul rapid arata acum canalele de notificare permitand utilizatorului sa gestioneze aceste notificari pentru fiecare aplicatie in parte.

Atinge si tine apasat orice pictograma de pe ecran pentru a afisa comenzile rapida pentru sarcinile obisnuite din cadrul aplicatiei. Acum, daca vei decide sa stergi o notificare din pictogramele de aplicatii, aceasta se va sterge si din panoul de notificari, intrucat noua interfata le-a sincronizat.

Galaxy S8 update Oreo

Cu Android 8.0 Oreo, serviciile din background sunt limitate pentru a economisi viata bateriei telefonului tau si, automat, pentru a-i imbunatati performantele. De asemenea, de acum vei putea avea afisate toate aplicatiile care ruleaza in acel moment, iar pentru asta trebuie sa verifici panoul de notificare.

Imbunatatiri vei descoperi si pe Edge Screen, acolo unde vei observa o dimensiunie mai mare a fonturilor, mai multa culoare si in general mai multe imbunatatiri la nivel de vizibilitate. Compania a adaugat alte trei efecte de iluminare si personalizare culori pentru aplicatii.

Pentru iubitorii si pasionatii de gaming, Galaxy S8 prin noul sau update aduce un plus de calitate. Poti folosi Game Launcher-ul din Samsung DeX pentru o experienta in gaming la nivel Full Screen, fara egal.

Alte imbunatari de care acestia se vor bucura pe Galaxy S8 includ codec-urile audio AAC si Sony LDAC de inalta calitate, auto-repetare si viteza 2X la redarea video. Intregistratorul de voce ofera de asemenea o optiune inteligenta pentru a bloca apelurile in timpul inregistrarii, dar si o viteza mai mare.

Mai nou, Galaxy S8 prin update-ul de care discutam iti va oferi un workspace unificat pentru Knox si Android.

Update-ul Android Oreo pe Galaxy S8 (G955XXU1CRAP) alaturi de Samsung Experience UX 9.0 este disponibil pentru inceput pentru beta testeri si are o marime de 487 MB. Totodata, acest update include patch-ul de securitate Android pentru luna februarie a acestui an, patch de care te vei putea bucura si tu in curand pe Galaxy S8.

Este de asteptat ca acesta update sa se lanseze la nivel global pentru toti utilizatorii in perioada urmatoare. Nu uita sa-ti accesorizezi corespunzator telefonul tau Galaxy S8. Pune-i o husa Samsung Galaxy S8 din oferta noastra si te asiguram ca merita!

Summary
Galaxy S8 primeste update la Android 8.0 Oreo
Article Name
Galaxy S8 primeste update la Android 8.0 Oreo
Description
Samsung Galaxy S8 primeste in sfarsit actualizarea la Android 8.0 Oreo. Vezi care sunt avantajele acestui update in acest articol