Reviews

Galaxy S20 Ultra, cel mai mare flagship al gigantului din Coreea de Sud?

Home  »  Reviews

catmobile

acum 4 ani

Mai multe surse indica faptul ca Samsung ar urma sa comercializeze gama sa de flagship-uri sub denumirea de Galaxy S20. La suprafata, ies informatii noi, care anunta ca Samsung pregateste o modificare suplimentara la nivelul denumirii flagship-ului sau.

Galaxy S20 ar urma sa fie cel mai „ieftin” dintre telefoane

Cunoscutul producator de huse si carcase Schnailcase a primit informatia, de la un furnizor de încredere, cum că Samsung intenționează sa schimbe putin lucrurile in ceea ce priveste denumirea gamei sale. Unul dintre motivele care ar sta in spatele deciziei ar fi de fapt vanzarile mult mai slabe decat anticipa producatorului. Această modificare importantă înseamnă că smartphone-ul premium de 6,2 inci, care era preconizat anterior să înlocuiască Galaxy S10e, este în curs de dezvoltare în calitate de succesor standard al Galaxy S10. În consecință, telefonul va fi comercializat simplu ca Galaxy S20 și ar trebui să aibă un preț corespunzător.

Al doilea smartphone din serie va avea un ecran impresionant de 6.7-inch (AMOLED Display). Acesta ar fi trebuit in mod normal sa inlocuiasca modelul Galaxy S10, dar informatia care iese la suprafata astazi anunta ca cel mai probabil, acest terminal va inlocui in gama Samsung modelul Galaxy S10 Plus si va fi denumit Galaxy S20 Plus.

Este de asteptat ca acest smartphone sa aiba partea din spate o configurație impresionantă bazata pe o cameră cvadruplă, completată de cei trei senzori prezenți pe Galaxy S20 și un senzor suplimentar Time-of-Flight pentru fotografii de portret îmbunătățite. In ceea ce priveste configuratia interna, acesta ar urma sa aiba cel mai nou chipset Snapdragon / Samsung, 12 GB RAM si 256 GB pentru stocarea de date. Firesc, va rula din fabrica Android 10, iar bateria sa va ajunge la 4.500 de miliamperi, urmand a suporta si capacitate de incarcare rapida la 45W si wireless plus reverse charging.

Cel mai mare telefon nou de la Samsung ar urma sa fie Galaxy S20 Ultra

Cel mai mare (și cel mai scump) smartphone din noua gamă Samsung face ca lucrurile sa devina si mai interesante, deoarece acest telefon va avea un ecran de 6,9 inch și se crede că este un înlocuitor pentru ultra-premium-ul Galaxy S10 5G, care a fost introdus anterior anul acesta.

Cu toate acestea, deoarece compatibilitatea rețelei de ultimă generație este planificată și pentru Galaxy S20 și Galaxy S20 +, Samsung ar fi renuntat la brandul asociat de numele de marketing al telefonului și intenționează să vândă telefonul sub denumirea de Galaxy S20 Ultra.

Acest device (Galaxy S20 Ultra) ar urma sa aiba cam aceeasi configuratie ca Samsung Galaxy S20 Plus, dar si o camera de teleobiectiv de 2x menita sa reduca distanta dintre zoom-ul optic 1x si 5x plus o baterie uriasa de 5.000 de miliamperi.

Toate cele trei terminale pe care le va lansa cel mai important producator de telefoane mobile din Asia vor fi lansate intr-un eveniment comun, alaturi de noile casti Galaxy Buds. Vom reveni si noi cu detalii despre acest eveniment in perioada urmatoare. Ramaneti alaturi de blog.catmobile.ro. pentru cele mai noi informatii despre telefoanele produse de Samsung si nu numai.