Stiri

Google aduce camera duala pentru selfie-uri pe noul Google Pixel 3 XL

Home  »  Stiri

catmobile

acum 6 ani

Google pregateste lansarea oficiala a noilor sale telefoane, Google Pixel 3, dar si a altor produse hardware interesante. In aceasta perioada am gasit tone de speculatii legate de noul Pixel 3, un telefon care atrage inevitabil atentia, intrucat mai toate sursele vehiculeaza informatia ca va fi primul telefon Google cu breton.

Detalii despre Google Pixel 3 XL. Un model de culoare alba apare in cele mai recente randari

Mai nou, pe langa Google Pixel 3 si Google Pixel 3 XL se vorbeste si de Pixel 3 Ultra. In schimb, cele mai interesante informatii vin dinspre modelul Google Pixel 3 XL, cel care va deveni succesorul lui Pixel 2 XL si care va aduce se pare cateva schimbari mai putin asteptate.

In presa au scapat primele imagini cu Google Pixel 3 XL pe culoarea alb, iar aceste imagini confirma faptul ca device-ul va avea intr-adevar doua camere foto pe partea din fata. Ceea ce reprezinta indiscutabil o veste buna pentru marii amatori de selfie-uri. In schimb, in timp ce Nokia anunta primul sau telefon cu 5 camere foto pe spate, Huawei a trecut la trei, iar lumea smartphone-urilor pare intr-o continua miscare la acest capitol, Google ramane pe telefoanele sale de top la o camera unica principala, pe spate. Cel putin asta confirma imaginile scapate recent in presa.

Google Pixel 3 XL

Google Pixel 3 XL

Google Pixel 3 XL

Google Pixel 3 XL

Google Pixel 3 XL

Google Pixel 3 XL

Google Pixel 3 XL

Google Pixel 3 XL

Cu toate astea, prezenta unei camere duale pe fata ne bucura si reprezinta o veste excelenta. Vom avea asadar un Google Pixel 3 XL cu o astfel de setare, ce incorporeaza se pare doi senzori de imagine de cate 8 megapixeli, cu deschideri f/1.8 si f/2.2 plus obiectiv ultra-wide. Se zvoneste in plus ca Google va introduce si o noua caracteristica denumitp Super Selfie, dar momentan nu exista prea multe informatii legate de ea, cu exceptia denumirii sale.

Si mai avem noutati! Google Pixel 3 XL va avea difuzoare stereo secundare si alti senzori atractivi pentru peisajul tehnologic pe care il avem azi la dispozitie. Din imagini observam ca butonul power si cel de volum sunt plasate in partea dreapta, in schimb partea din stanga pare sa fie complet goala. Interesanta este culoarea aleasa de Google pentru modelul alb Pixel 3XL si mai ales pentru butonul power, care pare sa fie un fel de menta. In marginea inferioara a device-ului, cel putin daca aceste imagini se vor confirma, Google Pixel 3 XL va avea slotul pentru cartele SIM si portul USB de Tip C.

Modelul va avea la bord un procesor Snapdragon 845 de la Qualcomm, ceea ce reprezinta un update logic fata de gama Pixel 2. Evident, noul device va rula din fabrica Android 9.0 Pie, cel mai nou sistem de operare al companiei din Mountain View. Cu informatii despre noile telefoane din gama Pixel de la Google, vom reveni si noi in perioada imediat urmatoare. Ramaneti alaturi de noi.

Foto: @IshanAgarwal24

Summary
product image
Aggregate Rating
4.5 based on 2 votes
Brand Name
Google
Product Name
Google Pixel 3 XL