Stiri

FOTO | Honor 9N va fi lansat in India: are un aspect atractiv si un pret imbatabil

Home  »  Stiri

catmobile

acum 6 ani

Contrar informatiilor din ultimele saptamani, conform carora sub-brandul Huawei ar fi urmat sa lanseze marti 24 iulie, modelul de telefon, Honor 9X, device-ul anuntat va avea o alta denumire. El va fi intr-adevar introdus la aceasta data, dar denumirea sa va fi Honor 9N, ceea ce pare sa fie intr-adevar o surpriza.

Foarte asteptat pe piata asiatica, handset-ul va avea camera duala pe spate si pare sa fie o varianta de rebranding a modelului Honor 9i 2018, telefon lansat in China la mijlocul lunii iunie. Asa ca daca veti vedea aceasta denumire pe undeva si hansdet-ul o sa va starneasca interesul, trebuie sa stiti ca este vorba practic de acelasi telefon.

Citeste si: Top 5 telefoane Honor in 2018

Scopul lansarii acestui device pare sa fie unul strategic, pentru ca Huawei ataca din toate unghiurile posibile Xiaomi pe piata din India. Cele doua companii rivale controleaza mai nou aceasta piata alaturi de Samsung si se lupta pe sectorul mid-range, acolo unde Xiaomi a avut rezultate mai bune in ulimele 10 luni. Cel mai probabil, modelul Honor 9N va fi menit sa faca si mai multa concurenta modelului Xiaomi Redmi Note 5 Pro.

FOTO | Ce stim despre Honor 9N?

In primul rand stim ca va avea „breton” de tip iPhone. Un standard tot mai des intalnit la foarte multe smartphone-uri din gama mid-range si care nu putea lipsi nici de pe Honor 9N. Exista se pare o optiune in telefon prin care acest „breton” poate fi dezactivat, asa cum se intampla la mai multe terminale de top sau mid-range de pe piata.

Honor 9N

Afis de prezentare pentru Honor 9N

Marginile Honor 9N sunt foarte subtiri pentru un telefon din gama medie, iar aspectul general mi se pare unul extrem de atractiv.

Honor pregateste pe langa culorile traditionale, negru si albastru, caeva nuante speciale, printre care si un splendid mov. Senzorul de amprente se afla pe partea din spate a terminalului, in timp ce finisajele par de cea mai buna calitate. Nu mi se pare deloc exclus ca Honor 9N sa trezeasca admiratia prietenilor tai, odata ce l-ai scos din buzunar. Este stralucitor, ergonomic, subtire, compact, atrage vizual si tactil si place. Din foarte multe puncte de vedere, place!

In partea dreapta Honor 9N va avea butonul power si butoanele de volum, in timp ce Honor a lasat partea stanga doar pentru slotul microSD. Pe spate, camera duala est asezata in stanga sus, cu aliniament orizontal. In ciuda ecranului mare, Honor a pus in scena un device foarte compact ceea ce va cantari mult in optiunea celor interesati de un telefon din zona mid range.

Terminalul va fi lansat in exclusivitate pe site-ul Flipkart. Detalii despre el gasiti pe aceasta pagina.

Momentan, specificatiile sale nu au fost confirmate de producator nici pe canalele sale oficiale si nici pe site-ul Flipkart. Speculatiile conduc catre un device cu procesor Kirin 659, 4GB RAM la bord, ecran in format 19:9 cu 5.84 diagonala plus Android Oreo 8.0 cu EMUI 8.0 peste el, la bord. Va las mai jos ceea ce se vehiculeaza ca va incorpora in configuratia sa acest interesant device:

🔵Ecran de 5.84-inch, rezolutie Full HD+, format 19:9, sticla curbata 2.5D
🔵Procesor Octa-Core, Kirion 659 (4 xA53 at 2.36GHz + 4 x A53 at 1.7GHz)
🔵Placa video Mali T830 MP2 GPU
🔵Memorie: 4Gb RAM si 64Gb/128Gb stocare de date (extensibila >256Gb)
🔵Android 8.0 Oreo cu EMUI 8.0
🔵Hybrid Dual SIM (nano+nano / microSD)
🔵Camera principala duala 13+2MP
🔵Camera frontala de 16MP
🔵Senzor de amprente
🔵Greutate: 152 grame
🔵Grosime: 7.7 milimetri
🔵Inaltime: 149.2 milimetri
🔵Latime: 71.8 milimetri
🔵Mufa audio pentru casti 3.5 mm, FM Radio
🔵4G VoLTE, WiFi 802.11 b/g/n, Bluetooth 4.2, GPS/GLONASS
🔵Baterie de 3.000 mAh

Informatiile din India anunta un pret de pana in 200 de dolari pentru acest device, ceea ce creste si mai mult atentia din jurul sau. La mai putin de 200 de dolari vei primi un terminal care arata atat de bine, are specificatii puternice si va fi echipat cu o memorie RAM de 4GB si cu 64 GB stocare de date. Vom reveni cu detalii despre Honor 9N in perioada urmatoare.

Honor 9N (5)

Summary
product image
Aggregate Rating
no rating based on 0 votes
Brand Name
Honor
Product Name
Honor 9N