Reviews, Stiri

Flipkart Billion Capture Plus pret, specificatii tehnice, pareri

Home  »  Reviews  »  Stiri

CatMobile.ro

acum 6 ani

Flipkart Billion Capture Plus (2)Indienii de la Flipkart si-au imbogatit portofoliul cu un nou telefon atractiv: Flipkart Billion Capture Plus. Este vorba despre un handset cu ecran de 5.5 inch in diagonala, camera foto duala si procesor Snapdragon 625 de la Qulcomm.

Terminalul este gandit, creat si testa in India si poarta descrierea „Made for India”. Desigur, el va putea fi achizitionat pe site-ul Flipkart pentru 10.999 de rupii indiene, echivalentul a 670 de lei romanesti.

Flipkart Billion Capture Plus pret, pareri, specificatii tehnice oficiale

Corp metalic, aspect placut, o baterie care promite o autonomie de doua zile, camera foto duala, port USB Tip C si un procesor excelent, din gama mid-range de la Qualcomm. Flipkart Billion Capture Plus pare un telefon atractiv din multe puncte de vedere si parca e pacat ca va fi disponibil doar in zona India.

Noul Flipkart Billion Capture Plus ne propune un ecran cu diagonala de 5.5 inch, imbracat in sticla curbata Dragontail, si capabil sa suporte o rezolutie Full HD, 1920 x 1080 pixeli.

Terminalul este motorizat de un procesor puternic din gama mid-range, un model octa-core Snapdragon 625, de 2Ghz, platforma cuplata cu placa video Adreno 506. Asocierea cu 3GB RAM este incantatoare, iar vestea buna este ca Flipkart ne rezerva si o versiune (mai scumpa) cu 4 GB RAM.

Capacitatea de stocare standard este de 32 GB, insa pentru versiunea superioara vom avea la dispozitie 64 GB. Ambele versiuni ale Flipkart Billion Capture Plus, atat cea de 3GB RAM cat si cea de 4 GB RAM, vor beneficia de sloturi pentru carduri de memorie externa, astfel ca se poate ajunge pana la 128 GB prin introducerea unui card microSD.

Flipkart Billion Capture Plus

Flipkart Billion Capture Plus ruleaza Android 7.1.2 Nougat, upgradabil la Android 8.0 Oreo. Device-ul este un dual SIM hybrid care va functiona prin cartele nano SIM in cele doua sloturi. Dotarile foto sunt avantajoase si par de o buna calitate.

Pe spate, Flipkart Billion Capture Plus ascunde o camera foto duala de 13+13 MP plus dual tone LED Flash, PDAF si o diafragma F/2.0. Pe partea frontala, terminalul este echipat cu un senzor de imagine de 8 megapixeli, cu diafragma F/2.0.

Senzorul de amprente nu lipseste din configuratia de baza a dispozitivului, care este capabil de tehnologie 4G VoLTE. Flipkart Billion Capture Plus se conecteaza la internet prin WiFi 802.11 b/g/n si beneficiaza de tehnologie bluetooth v4.2. Prezenta portului USB Tip C este o veste neasteptata, dar foarte buna, mai ales ca se permite incarcarea bateriei de 3500 mah prin tehnologie Quick Charge.

Flipkart Billion Capture Plus disponibilitate

Flipkart Billion Capture Plus va putea fi achizitionat pe culori precum negru si auriu, iar daca versiunea sa de 3GB RAM costa 670 de lei, versiunea de 4 GB RAM cu 64 GB stocare de date va fi mai scumpa. Terminalul va fi disponibil prin site-ul Flipkart.

Summary
product image
Aggregate Rating
4 based on 1 votes
Brand Name
Flipkart
Product Name
Flipkart Billion Capture Plus
Price
RON (aprox) 670