Reviews, Stiri

Flagship-ul HTC U11 a fost lansat oficial: primele impresii si detalii

Home  »  Reviews  »  Stiri

CatMobile.ro

acum 7 ani

HTC U11 a fost in sfarsit prezentat oficial de catre compania taiwaneza. High Tech Computer Corporation si-a prezentat varful de gama din acest an, dezvaluind un smartphone extrem de atragator, cu baterie generoasa, dotari foto puternice, cel mai nou sistem de operare Android si un procesor octa-core de cel mai inalt nivel, conform asteptarilor.

HTC U11 scurt review pe baza specificatiilor

Flagshipul HTC U11 a primit un display super LCD cu diagonala de 5.5 inch si rezolutie impresionanta, Quad HD. Ecranul in 16 milioane de culori, capacitiv, multitouch este protejat prin Corning Gorilla Glass 5 (verifica oferta noastra de huse HTC) si beneficiaza de o densitate a pixelilor de 534 pixeli per inch. Fara indoiala, HTC nu dezamageste la acest capitol, integrand in noul sau varf de gama un display foarte atragator si extrem de puternic. Mai mult decat atat, ecranul QHD al device-ului contribuie si la impresia artistica.

» Husa HTC U11 ultra slim transparenta » 20% reducere

HTC U11

HTC U11 este sensibil la atingerea pe margini, atunci cand intra in functiune tehnologia „Edge Sense”, cea prin care utilizatorul poate strange usor marginile telefonului si executa astfel diverse operatiuni. Din acel moment, utilizatorul de HTC U11 poate captura foto, poate trimite emailuri, intra in diverse aplicatii de socializare si asa mai departe. Totul este la latitudinea acestuia, intrucat viitorul posesor de HTC U11 poate customiza aceasta functie dupa bunul sau plac. Foarte interesant este ca marginile sunt foarte responsive, tinand cont ca inclusiv la atingerea cu manusi touchscreen, telefonul raspunde „solicitarilor”.

Flagship-ul HTC U11 a fost lansat oficial (2)

HTC U11 vine cu un sistem de senet puternic, bazandu-se pe boxele marca HTC BoomSound Hi-Fi Edition. In spatele display-ul se afla motorul terminalului, un procesor octa-core pe 64 de biti produs de Qualcomm si tactat la frecventa de 2.45 Ghz. Acest chip are la bord 8 nuclee Kryo si functioneaza alaturi de procesorul grafic Adreno 540, unul dintre cele mai puternice de pe piata. Experienta utilizatorului pasionat de gaming, multitasking sau browsing nu va reprezenta nicio secunda o problema pentru acest dispozitiv tinand cont de aceste specificatii.

» Husa HTC U 11 Flip Albastru-Verde MyFancy » 25% reducere

In plus, HTC U11 vine cu o memorie RAM de 6GB si alti 128 GB pentru spatiul de stocare intern. Va exista insa si o versiune mai „lite” intrucat vom putea achizitiona HTC U11 si cu 4GB memorie RAM si 64 GB memorie interna. Independent de versiunea cu 6GB RAM, HTC U11 pune la dispozitia utilizatorului slotul pentru carduri microSD pentru versiunea care are doar 64 GB spatiu nativ de stocare, un slot prin intermediul caruia capacitatea de stocare poate fi extinsa la 128 GB.

HTC U11 ruleaza din fabrica Android 7.1 Nougat, cea mai noua versiune a sistemului de operare cel mai apreciat de pe piata in acest moment. Acestui sistem, HTC i-a adaugat interfata grafica HTC Sense. Smartphone-ul beneficiaza de certificare IP67 care asigura durabilitate la contactul cu apa si praful. Iata ca si la acest capitol, terminalul corespunde celor mai noi standarde, astfel ca misiunea noastra de a depista si puncte slabe fara a testa e drept dispozitivul, este destul de dificila.

Flagship-ul HTC U11 a fost lansat oficial

Avem la dispozitie o baterie de 3000 mAh cu tehnologie fast-charging de la Qualcomm (Quick Charge 3.0) precum si 4 microfoane interesante pentru inregistrare audio in 3D. HTC U11 beneficiaza de dotari foto de top, camera sa principala, HTC UltraPixel avand o rezolutie de 12 megapixeli si UltraSpeed Autofocus plus apertura F/1.7. Pasionatii de selfie-uri se vor bucura sa afle ca HTC U11 vine cu o camera secundara de 16 megapixeli cu senzor BSI si deschidere f/2.0 la care se adauga functii importante precum voice selfie, HDR Boos, selfie panorama si posibilitatea de inregistrare video in format Full HD.

Din configuratia terminalului de top al celor de la HTC nu lipsesc senzorul de lumina, giroscopul, senzorul de proximitate, accelerometrul si compass. De asemenea avem un scanner de amprenta integrat in butonul Home.

Specificatii cheie pentru HTC U11

  • – Display: Super LCD cu rezolutie QHD si diagonala de 5.5 inch
  • – Procesor: Octa- Core de la Qualcomm, Snapdragon 835 MSM8998 de 2.4 Ghz
  • – Acumulator: 3000 mAh cu Quick Charge 3.0
  • – Dotari foto: camera principala de 12 megapixeli (filmare video format 4K) si camera frontala de 16 megapixeli
  • – Sistem de operare: Android 7.1 Nougat
  • – Memorie RAM: 4 sau 6GB
  • – Memorie interna: 64 sau 128 GB
  • – Sunet: boxe HTC BoomSound Hi-Fi Edition
  • – Certificare IP 67
  • – Constructie solida, carcasa din sticla si metal

HTC U11 preturi si disponibilitate

Lansarea flagshipului HTC confirma speculatiile din acest an. Varful de gama al HTC va putea fi achizitionat intr-o varietate de culori. Modelul va fi disponibil in culori ca rosu, albastru, arginitiu, alb si negru. Flagshipul cantareste 169 de grame si are o grosime de doar 7.9 milimetri. Specificatiile sale puternice, notiunea de flagship, calitatea constructiei si brandul din spatele sau vor atrage un pret pe masura si in zona europeana. Versiunea de baza cu 4GB memorie RAM si 64 GB spatiu de stocare va costa 750 de euro, ceea ce inseamna ca versiunea superioara, cu 6GB memorie RAM si 128 GB memorie nativa va avea probabil 200, poate chiar 250 de euro in plus la pretul final.

UPDATE: HTC U 11 pret in Romania

HTC U 11 este acum disponibil si in Romania. Il puteti achizitiona de pe site-ul eMag.ro pentru suma de 3399 lei versiunea dual sim, 64 GB culoare Sapphire Blue. La Orange Romania, puteti cumpara noul HTC U 11 cu abonamentul Orange Me 43 pentru pretul de 314.99 euro, echivalentul a 1434 lei la ora redactarii acestui articol. Achizitionarea „la liber” a device-ului va poate costa 699 euro, adica 3183 lei la ora redacatarii acestui articol.

Summary
product image
Author Rating
1star1star1star1star1star
Aggregate Rating
4.5 based on 3 votes
Brand Name
HTC
Product Name
HTC U11
Price
EURO 750