Stiri

E oficial: Facebook a atins borna 2 miliarde de utilizatori

Home  »  Stiri

CatMobile.ro

acum 7 ani

Facebook 2 miliardeFacebook, cea mai importanta retea de socializare din lume a atins borna 2 miliarde de utilizatori.  Gigantul Social Media depaseste categoric YouTube (1.5 miliarde de utilizatori lunar) sau WhatsApp (1.2 miliarde de utilizatori lunar). Instagram si Facebook Messenger, alte doua nume grele aflate sub tutela lui Zuckerberg, aduna impreuna 1.9 miliarde de utilizatori.

Fondatorul Facebook: „O onoare sa fiu alaturi de voi toti in aceasta calatorie!”

„Comunitatea Facebook” atinge borna 2 miliarde de utilizatori! Asa cum anuntam in acest articol, chiar daca reteaua de socializare infiintata de Mark Zuckerberg a pierdut in ultima perioada un procent de 2.5% conform raportului prezentat de We Are Social si Hootsuite, gigantul Social Media a depasit bariera celor 2 miliarde de utilizatori.

„Facem progrese in contectarea intregii lumi, iar acum incercam sa-i aducem pe oameni mai aproape. Este o onoare pentru noi sa pargurgem impreuna acest drum” a anuntat pe contul sau oficial, Mark Zuckerberg, care a confirmat informatia ca cel mai important „produs” al sau,  a atins 2 miliarde de utilizatori.

In doar 13 ani de activitate, reteaua de socializare a reusit sa stranga un numar incredibil de utilizatori. Din 2012 cand Facebook atingea borna 1 miliard de utilizatori, si pana in prezent, reteaua a aspirat inca 1 miliard de utilizatori, ceea ce reprezinta cea mai importanta crestere din istoria social media.

Site-ul nostru are de asemenea un cont pe aceasta retea de socializare, cont care aduna aproape 13 mii de aprecieri. Va asteptam cu opinii, comentarii si sugestii pe pagina noastra de Facebook, acolo unde puteti afla si cele mai noi informatii despre produsele CatMobile Accesories.

Summary
 E oficial: Facebook a atins  borna 2 miliarde de utilizatori
Article Name
E oficial: Facebook a atins borna 2 miliarde de utilizatori
Description
Facebook a atins 2 miliarde de utilizatori lunar, devansand categoric YouTube sau Instagram si continuand sa domine aceasta piata